4:3
(1:0, 1:1, 2:2)

Mladší dorostenci porazili Třebíč

20.08.2009 / Wally

Ve čtvrtek 20. srpna odehráli mladší dorostenci Dukly další přípravný zápas. Na Horácký zimní stadion zavítal celek Třebíče. Svěřenci Jiřího Jungwirtha měli po celý žápas více ze hry, ale opět doplatili na žalostnou koncovku, kdy na jeden gól potřebují několik příležitostí. Jihlavští mladíci se však nakonec radovali z těsné výhry 4:3, když se postupně prosadili Jakub Pavlas, Jan Štěrba, David Kuchyňa a Hynek Tobola.
20.08.2009 17:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 6. kolo

HC Dukla Jihlava

Šlapáček - Ščerban, Tobola, Březka, Vítek, Uhlíř, Čermák, Pavlas, Norek, Kohout - Štěrba, Mandát, Beran, Lupač, Střecha, Kovářů, Trávník, Kuchyňa, Severa
4

SK Horácká Slavia Třebíč

3
Branky Jihlavy: Pavlas, Štěrba, Kovářů, Tobola.

Průběh utkání

„Odveta proti Třebíči nebyla herně ani výsledkově tak zdařilá jako proti Havlíčkovu Brodu, ve velkém teplu a na nekvalitním ledě nám dělalo největší problémy udržení se na puku v jízdě a jak je již bohužel „omleté“ také v koncovce jsme opět propadli. Stále potřebujeme na 4 góly 15 šancí a soupeř na góly 3 šancí 6 a to nedávám za vinu brankářům. Soupeře jsme přehráli, přebruslili, ale stále nám chybí rozvaha a klid na hokejkách v koncové fázi akce, tzn. při zakončení. Stále tak necháváme soupeře ve hře a zápas je pak zbytečně nervózní a kolikrát neurovnaný," řekl po utkání trenér Jungwirth.