4:1
(1:1, 3:0, 0:0)

Generálka mladším dorostencům vyšla

27.08.2009 / Wally

V posledním přípravném utkání přivítali mladší dorostenci Dukly celek Komety Brno. O svém vítězství 4:1 rozhodli svěřenci Jiřího Jungwirtha ve druhé třetině, kdy vstřelili tři branky. Jihlavští mladíci vyhráli čtvrtý zápas v řadě a před prvním mistrovským zápasem, kdy 6. září přivítají Třebíč, dokazují svou dobrou formu.
27.08.2009 14:15, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 8. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčík (30. Šlapáček) - Ščerban, Tobola, Březka, Vítek, Uhlíř, Čermák, Pavlas, Kohout - Štěrba, Mandát, Beran, Lupač, Střecha, Kovářů, Renza, Kuchyňa, Vondráček, Kyncl, Norek
4

HC Kometa Brno

1
Branky Jihlavy: Norek, Štěrba, Kohout, Beran.

Průběh utkání

„Také poslední přípravné utkání proti kvalitnímu soupeři nám celkem vyšlo a i když soupeř přijel bez 7 hráčů základní sestavy, tak také my jsme neustále ještě hledali optimální sestavu a za výkon v druhé třetině musím kluky pochválit. Hýřili jsme pohybem a nápaditými kombinacemi a zaslouženě jsme konto soupeře zatížili 3 góly. Teď nás čeká poslední týden přípravy a ladění formy na první extraligové utkání proti Třebíči. Příprava nám napověděla, že pokud budou kluci poctivě pracovat, hrát s chutí, tak můžeme hrát vyrovnaně s každým. Čeká nás ovšem opravdu kus práce," řekl po utkání trenér Jungwirth.