3:1
(0:1, 1:0, 2:0)

Dukla ve Skalici prohrála. Bylo to kvalitní utkání, říká Patrik Augusta

24.08.2010 / Zdeněk Drla

Po pěti dnech stejný soupeř. Dukla Jihlava vycestovala k úternímu zápasu kousek za hranice do slovenské Skalice. V odvetě čtvrtečního duelu prohrála 1:3. Branku Dukly vstřelil kapitán týmu Oldřich Bakus.
„Bylo to kvalitní utkání s kvalitním soupeřem z nejvyšší hokejové soutěže. Odehráli jsme velice dobrou první třetinu. Doplatili jsme na chyby, které jsme udělali ve třetí třetině a soupeř je potrestal," sdělil po zápase asistent trenéra Petra Vlka Patrik Augusta.
24.08.2010 17:00, Přípravné zápasy - 8. kolo

HK 36 Skalica

Kotvan - Školiak M., Grundling, Jass, Kloz, Jaborník, Kumstát, Gula, Jankovič – Višňvoský, Školiak R., Prokop - Lušňák, Zálešák, Mikušovič - Kutálek, Jarolín, Šátek - Štepán, Novák, Jurík
3

HC Dukla Jihlava

Řehoř - Staněk, Dobrovolný, Šidlík, Malena, Posmyk, Zelený, Kaláb - Hodek, Bakus, Bezděk - Jeslínek, Zeman, Čachotský - Padělek, Mareš, Suk - Kotlík, Hollý, Krupka
1
Branky a nahrávky: 23. Lušňák (Šátek), 42. Šátek (Jarolín, Kutálek), 55. Šátek (Kutálek) - 8. Bakus (Bezděk). Vyloučení: 2:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 690. Průběh utkání: 0:1, 3:1.

Ohlasy trenérů

Patrik Augusta, Jihlava: „Bylo to kvalitní utkání s kvalitním soupeřem z nejvyšší hokejové soutěže, se kterým jsme hráli před pěti dny u nás v Jihlavě. Oproti čtvrtečnímu zápasu nastoupila jejich první pětka. My jsme odehráli velice dobrou první třetinu, kterou jsme po gólu Bakuse vyhráli. Druhá třetina byla vyrovnaná. Bohužel jsme doplatili na chyby, které jsme udělali ve třetí třetině a soupeř je potrestal."

Peter Oremus, Skalica: „První třetina nebyla podle mých představ, ale jsem rád, že ve druhé a třetí třetině chlapci přistoupili ke svým povinnostem zodpovědně. Tým budujeme a já pevně věřím, že půjdeme výkonnostně nahoru. Chlapci dostali šanci a té se chytli. Jihlava má zkušené hráče nad třicet let, kteří umí s pukem hodně dobře. Těší mě, že jsme dostali jenom jeden gól, že jsme si směrem dozadu plnili své povinnosti."