3:0
(1:0, 1:0, 1:0)

Mladší dorost neuspěl na ledě lídra v Budějovicích

28.10.2010 / Zdeněk Drla

Mladší dorostenci Dukly Jihlava sehráli ve sváteční den další utkání. Tentokrát cestovali svěřenci trenéra Jiřího Jungwirtha na jih Čech na led aktuálního lídra tabulky Českých Budějovic. V zápase se střelci Jihlavy neprosadili. Gólman Dukly Dominik Svoboda v každé třetině kapituloval jednou. Z Českých Budějovic se tak vrací mladíci v červenožlutých dresech s porážkou 0:3. "Byla to milosrdná porážka," zhodnotil zápas trenér Jiří Jungwirth.
28.10.2010 17:30, Extraliga mladšího dorostu - 11. kolo

Banes Motor České Budějovice

Dvořák - Břečka, Ťoupal, Holub, Křikava - Vopelka, Prokeš, Pašek, Samohejl, Smejkal, Suchánek, Matoušek, Vácha
3

HC Dukla Jihlava

Svoboda - Cívka, Brussmann, Severa, Čermák, Szathmáry, Kochánek - Kašpar, Beran, Kutlák, Hotař, Mahút, Klaus, Půža, Dvořák
0
Branky a nahrávky: 5. Vopelka (Samohejl, Břečka), 22. Matoušek (Prokeš, Křikava), 44. Vopelka (Matoušek). Vyloučení: 5:5, navíc Szathmáry (JIH) 10 min. OT. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 100. Střely na branku: 38:23. Průběh utkání: 3:0.

Ohlasy trenérů

Jiří Jungwirth (trenér Jihlavy): Soupeř byl dneska individuálně lepší, přehrával nás. Měli jsme několik šancí na vstřelení gólu, ty jsme ale nevyužili. Z našeho pohledu je to milosrdná porážka, Budějovice nám mohly nastřílet šest, možná víc gólů. Dobře zachytal gólman Svoboda.