5:2
(1:1, 2:0, 2:1)

V derby s Rebely mladší dorostenci neuspěli

06.02.2011 / Zdeněk Drla

Mladší dorostenci Dukly Jihlava se vrací z Havlíčkova Brodu bez bodu. V regionálním derby s Rebely vstřelili pouze dva góly, o které se postaral Jan Mandát, domácí mladíci dokázali skórovat hned pětkrát.
Do konce soutěže zbývá svěřencům trenéra Jiřího Jungwirtha odehrát sedm zápasů. Nyní následuje dvoutýdenní reprezentační pauza.
06.02.2011 11:00, Extraliga mladšího dorostu - 31. kolo

HC Rebel Havlíčkův Brod

Novák - Žuček, Krajcigr, Bláha, Lobo, Dvořák, Mendl - Vosyka, Ludvík, Hlídek, Málek, Krajhanzl, Vlček, Voplakal, Přibyl
5

HC Dukla Jihlava

Vacek - Cívka, Brussmann, Port, Szathmáry, Kochánek - Hubert, Severa, Mandát, Kašpar, Kutlák, Anděl, Hotař, Mahút, Klaus
2
Branky a nahrávky: 11. Bláha (Hlídek), 31. Dvořák (Ludvík, Hlídek), 35. Vlček (Lobo, Žuček), 53. Vlček (Vosyka), 59. Vosyka - 15. Mandát, 51. Mahút (Szathmáry). Vyloučení: 4:4. Využití: 2:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 60. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 5:2.

Ohlasy trenérů

Jiří Jungwirth (trenér Jihlavy): Dnešní utkání potvrdilo starou hokejovou pravdu "nedáš dostaneš". Dnes je potřeba kluky pochválit za přístup, pohyb, bojovnost, celý zápas jsme měli tlak a dovolím si tvrdit, že místy až drtivý, ale co jsme nedokázali proměnit bylo dnes opravdu trestuhodné. Soupeři výborně zachytal brankář, ale občas to byla spíš naše střelecká nemohoucnost, než jeho umění. Dnes jsme strávili snad 80% času v soupeřově třetině, hokej se ovšem hraje na góly a v zakončení byl soupeř výrazně efektivnější a proto vyhrál i když byl poměr střel snad 40.15 v náš prospěch.
Neodpustím si jednu poznámku na závěr k časoměřičům. Už se mi dlouho nestalo, abych se musel rozčilovat kvůli tomu, že časoměřiči posouvají o minuty čas dopředu, aby byl dříve konec. To by se měli funkcionáři opravdu stydět!