3:6
(1:1, 2:0, 0:5)

Mladší dorost prohrál se Žďárem

11.08.2010 / Zdeněk Drla

Mladší dorostenci Dukly Jihlava sice v dalším přípravném zápase proti Žďáru nad Sázavou vedli o dvě branky, soupeř ale pěti přesnými zásahy ve třetí třetině zápas otočil a zvítězil 6:3. Za Dukly mířili přesně kapitán Simon Beran, Jiří Severa a Jaroslav Hotař.

Fotografie ze zápasu mladšího dorostu se Žďárem si prohlédněte zde.
11.08.2010 11:45, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Vacek - Cívka, Brussmann, Čermák, Novotný, Port, Reiterman, Szathmáry, Kozel - Pěška, Kuchyňa, Mahút, Hotař, Kittler, Skotar, Severa, Šebesta, Dvořák, Beran, Hubert, Zajíc
3

SKLH Žďár nad Sázavou

Zelený - Němec R., Linsbauer, Pazourek, Vacek, Vlček, Maštera, Němec A., Svoboda, Koláček, Macek, Prchal, Jícha, Kašpar, Půža, Koláček, Musil
6
Branky a nahrávky: 16. Beran (Brussmann), 31. Severa (Hubert), 37. Hotař (Beran, Kittler) - 3. Jícha (Pazourek), 46. Musil, 49. Němec R. (Kašpar), 51. Musil (Kašpar), 52. Kašpar (Musil), 60. Pazourek (Jícha). Rozhodčí: Hejduk, Ryšavý V., Ryšavý A. Vyloučení: 1:4. Využití: 0:1. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:6.

Ohlasy trenérů

Zdeněk Kulíšek, Žďár nad Sázavou: Zatím jsme absolvovali pouze dva tréninky. Proto byli hodně vidět hráči, kteří se od začátku připravovali s Jihlavou. Ti zápas rozhodli, včetně Adama Musila, který s námi hrál. Musím pochválit i naši obranu, která hrála dobře. Ale ostatní naši útočníci - to nebyla žádná extratřída. Ale každé vítězství se počítá a já jsem spokojený.

Jiří Jungwirth, Jihlava: Dneska se ukázalo, že spousta hráčů nemůže hrát ani první ligu, prostě na to nestačí. Chybí nám pořádná nahrávka. Musíme se s tím ale poprat. Začátek třetí třetiny vypadal slibně, trošku jsme na soupeře vlítli, ale pak nám dvakrát ujel a dal z toho dva góly. Ne že by se kluci nestažili, ale prostě na to někteří nemají. Čeká nás hodně práce.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie