0:7
(0:2, 0:5, 0:0)

Z Hradce si veze mladší dorost jasnou výhru 7:0

14.08.2010 / Zdeněk Drla

K dalšímu přípravnému zápasu odcestovali mladší dorostenci Dukly Jihlava na východ Čech. Soupeřem jim byl Hradce Králové. S ním si svěřenci trenéra Jiřího Jungwirtha poradili snadno. Vyhráli 7:0. "Dobře zachytali oba dva gólmani," chválí strážce jihlavské svatyně trenér červenožlutých.
14.08.2010 11:00, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

Hradec Králové

0

HC Dukla Jihlava

Svoboda (Vacek) - Cívka, Brussmann, Čermák, Port, Kochánek, Reiterman, Szathmáry, Půža - Kuchyňa, Beran, Mahút, Hotař, Kittler, Skotar, Severa, Šebesta, Pazourek, Zajíc, Hubert, Kašpar, Dvořák
7
Branky a nahrávky: 4. Mahút (Čermák), 19. Severa (Hotař), 28. Kašpar (Pazourek), 31. Pazourek (Čermák), 33. Szathmáry (Pazourek), 35. Kašpar (Pazourek), 39. Kuchyňa (Mahút). Vyloučení: 5:2. Průběh utkání: 0:7.

Ohlasy trenérů

Jiří Jungwirth, Jihlava: Začali jsme trochu ospale. V první třetině jsme měli asi jenom pět nebo šest střel na bránu. Dali jsme z nich ale tři góly. Od druhé třetiny jsme dobře bruslili, soupeře jsme přehrávali, přečislovali. Ve třetí třetině jsme trochu promíchali sestavu, ale už to nebylo příliš ono. Mezi oběma mužstvy ale zase tak propastný rozdíl nebyl. My jsme ale narozdíl od soupeře dávali góly. Dobře zachytali oba dva gólmani, jak Svoboda v první polovině zápasu, tak i Vacek v druhé půlce.