4:5
(1:2, 0:1, 3:2)

Mladší dorost veze vítězství z Pardubic. Ty prohrály poprvé v přípravě

24.08.2010 / Zdeněk Drla

Z východních Čech se vrátili mladší dorostenci vítězně. V dalším přípravném zápase zdolali Pardubice na jejich ledě 5:4. Tým z města perníku tak poprvé v přípravném období prohrál! Trenér Jiří Jungwirth byl po zápase spokojen, i když výsledek nepřeceňuje. „Jde pouze o přípravný zápas, důležité budou výsledky v sezoně," říká.
24.08.2010 16:00, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dynamo Pardubice

4

HC Dukla Jihlava

Vacek - Čermák, Brussman, Cívka, Szathmáry, Port, Půža, Kochánek - Kuchyňa, Beran, Mahút - Severa, Kultlák, Klaus - Kašpar, Hotař, Hubert - Kittler
5
Branky Jihlavy: Kašpar 2, Mahút, Beran, Hotař.

Ohlasy trenérů

Jiří Jungwirth, Jihlava: „Dobře zachytal gólman Vacek, byl oporou. Vyzkoušeli jsme i nového hráče Kutláka, který se v útoku s Kašparem a Severou jevil velice dobře. Pardubice mají dobrý tým, hrál za ně například Chvojka, který je v reprezentační šestnáctce. Neznáme moc sílu soupeře. Pardubice v přípravě porazily Liberec 9:2 a 4:2, porazily i Mladou Boleslav a Hradec Králové. Doma jsme s nimi uhráli remízu 4:4, takže tohle byla jejich první porážka v přípravě. Je to sice pozitivní zpráva, ale jde pouze o přípravný zápas. Důležité budou výsledky v sezoně."