3:7
(0:2, 2:4, 1:1)

Porážka je zbytečně vysoká, řekl trenér Jungwirth po zápase mladších dorostenců s Třebíčí

25.08.2010 / Zdeněk Drla

Sedm gólů v síti Jihlavy, pouze tři v té třebíčské. Tak skončil další přípravný zápas mladšího dorostu na Horáckém zimním stadionu. Trenér Jiří Jungwirth nebyl s výkonem mužstva spokojený. Chyběla mu větší bojovnost a lepší pohyb. „Porážka 3:7 je zbytečně vysoká," řekl po zápase. V utkání dostali příležitost i hráči, kteří se připravovali s družstvem, ale v základní kádru se neobjeví. „Budou nabídnuti na hostování. Právo prvního výběru má Žďár nad Sázavou, o některé hráče už projevil zájem," prozradil Jungwirth.

Fotografie ze zápasu mladších dorostenců s Třebíčí si prohlédněte zde.
25.08.2010 15:00, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Svoboda - Kochánek, Port, Kozel, Reiterman, Sobotka, Brussmann, Novotný, Šebesta, Sajíc, Kutlák, Hotař, Hubert, Kittler, Bambula, Anděl, Dvořák
3

SK Horácká Slavia Třebíč

Vejmelka (Svoboda) - Moravec, Fortelný, Obůrka, Šimka, Štveráček, Hort, Hodek, Dobeš V., Bednář, Juráň, Burián, Bartůněk, Tůma, Jirák, Ondráček, Mejzlík, Dobeš J., Všetečka
7
Branky a nahrávky: 36. Skotar (Kittler, Reiterman), 40 (Anděl (Dvořák), 54. Kutlák (Hotař, Reiterman) - 1. Jirák (Tůma), 20. Burián (Moravec), 24. Jirák (Tůma), 35. Jirák, 37. Jirák (Obůrka), 39. Juráň (Bednář), 43. Burián (Bednář). Rozhodčí: Paulík, Kotlík, Ryšavý V. Vyloučení: 5:8. Využití: 1:2. Diváci: 50. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:6, 2:6, 2:7, 3:7.

Ohlasy trenérů

Jiří Burian, Třebíč: „Nebyl jsem spokojený s první třetinou. Začali jsme velmi dobře, první čtyři, pět minut. Ale byli jsme uspokojeni tím, že jsme dali gól. Přestali jsme hrát to, co jsme si řekli v kabině. Sice jsme dali v poslední minutě gól, ale předtím tam bylo dvanáct hluchých minut. Po důraznějším slovu v kabině jsme zápas rozhodli ve druhé třetině, kdy jsme dali čtyři góly. Zlepšil se náš důraz před brankou - dali jsme dva góly z dorážky. Ve třetí třetině jsme měli hodně vyloučených, byly vidět naše fauly, ne soupeřovy. Jsme rádi, že jsme to dohráli ve zdraví. Pro nás to byl dobrý přípravný zápas."

Jiří Jungwirth, Jihlava: „Dneska hrál "B-tým", aby si zahráli všichni kluci, kteří se s námi připravovali. Aby si zkusili vzít to na sebe, bez opor týmu. Myslím, že porážka 3:7 je zbytečně vysoká. Kluci šli do zápasu s tím, že jsou předem poražení. Čekal jsem od nich víc bojovnosti. Chyběl nám pohyb. Po dnešním zápase uzavřu kádr pro sezonu."

Fotogalerie utkání

Fotogalerie