2:6
(0:2, 0:2, 2:2)

Hradec Králové oplatil mladšímu dorostu 14 dnů starou porážku

26.08.2010 / Zdeněk Drla

Po dvou týdnech se proti sobě postavili mladší dorostenci Dukly Jihlava a Hradce Králové. Zatímco před čtrnácti dny vyhráli mladíci v červenožlutých dresech na hradeckém ledě vysoko 7:0, dnes odjížděli po 60 minutách hry do kabin se svěšenými hlavami. Hradec nadělil Dukle šest gólů. Svěřenci trenéra Jiřího Jungwirtha skórovali pouze dvakrát.
Fotografie ze zápasu mladšího dorostu si můžete prohlédnout zde.
26.08.2010 12:15, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Svoboda - Kochánek, Čermák, Kozel, Reiterman, Szathmáry, Brussmann, Cívka, Šebesta, Kuchyňa, Beran, Kutlák, Mahút, Hubert, Kašpar, Severa, Klaus, Musil, Kittler
2

Hradec Králové

Hejda - Faltýnek, Hofman, Hercig, Myslivec, Novák, Zahradník, Voříšek, Šeps, Vencl, Jebavý, Wolf, Klemenc, Pilař, Pumr, Matouš, Šeda, Drobný, Drašnar, Gančarčík
6
Branky a nahrávky: 42. (Kašpar), 52. Szathmáry (Severa) - 6. Wolf (Klemenc), 10. Klemenc, 36. Matouš (Pumr), 39. Vencl (Jebavý), 46. Matouš, 54. Šeps (Drašnar). Rozhodčí: Ryšavý V.. Vyloučení: 6:8. Využití: 1:2. Diváci: 30. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:5, 2:5, 2:6.

Ohlasy trenérů

Petr Luštinec, Hradec Králové: „Když jsme hráli první zápas s Jihlavou u nás doma, byli jsme po týdenním soustředění a kluci byli po zátěži a měli toho plné zuby. Dneska je to 14 dnů od té porážky, takže už měli lehčí nohy. Byl bych rád, kdyby takhle pokračovali i dál v sezoně."

Jiří Jungwirth, Jihlava: „Hradec Králové nám dneska ukázal, jak se hraje s chutí hokej. Žádné super kombinace, ale byli rychlí, dobře bruslili. Dali tři góly z dorážek, naši kluci tam jen koukali. Dneska byl obrovský rozdíl v pohybu a chuti hrát. Hráči soupeře byli fyzicky vyspělejší, o to víc se ale my musíme hýbat. Když je nepřetlačíme, musíme být rychlejší. A to jsme nebyli."

Fotogalerie utkání

Fotogalerie