5:3
(1:1, 2:0, 2:2)

17.11.2011 / Jaroslav Wollmann

17.11.2011 12:00, Liga mladších žáků 2000 (6.třída) - 14. kolo

Berani Zlín

5

HC Dukla Jihlava

Lepeška (31. Krejčí) - Zadina, Koláček, Tušer, Martinů, Komín - Musil, Najman, Daňhel, Svoboda, Kardoš, Brož, Štěrba, Adamová, Vaněk
3
Branky Jihlavy: Kardoš, Daňhel, Najman. Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„K utkání jsme zajížděli do Zlína. Vstup do zápasu jsme měli výborný. Už po devíti vteřinách jsme vstřelili branku a tímto nástupem jsme soupeře zaskočili. Potom se zlínští hráči několika útoky dostali do tempa, hra byla vyrovnaná, třetina skončila 1:1, kdy jsme po individuální akci nejlepšího hráče soupeře, kterým byl s číslem 7 Sedláček, dostali branku. Ve druhé třetině opět naše hra nebyla špatná, hráli jsme důrazně, hráči plnili pokyny, ale bohužel ze spousty šancí, které jsme si vypracovali, jsme nedokázali vstřelit branku. Soupeř naopak naše chyby trestal, jako již poněkolikáté.

Hráčům nejde upřít ani v této třetině snaha a nasazení, do hry dávali maximum. Naopak v poslední třetině, která byla z našeho pohledu velice dobrá, jsme bohužel opět nedokázali proměňovat vytvořené šance. Konec zápasu jsme dohrávali v oslabení 5:3, a tak nám už nezbýval čas na korekci skóre. Celkově lze říci, že jsme odehráli velmi dobrý zápas s kvalitním soupeřem, který je na třetím místě v tabulce. Naší slabinou je, že šance, které si vytvoříme, nedokážeme proměnit a v tom tkví neúspěch ve výsledku zápasu. Hráčům jsme po zápase poděkovali a pochválili jsme je za jejich bojovnost, jež jim nelze upřít," řekl po utkání trenér Pykal.