10:3
(3:0, 2:1, 5:2)

30.11.2011 / Jaroslav Wollmann

30.11.2011 15:15, Liga mladších žáků 2000 (6.třída) - 17. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčí (od 32. Lepeška) - Rašín, Zadina, Martinů, Komín, Trávník, Tušer - Daňhel, Najman, Musil, Svoboda, Kardoš, Štěrba, Adamová, Brož, Vaněk
10

HC Rebel Havlíčkův Brod

3
Branky Jihlavy: Musil 3, Kardoš 2, Vaněk 2, Najman, Daňhel, Svoboda. Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„Zápas šesté třídy jsme zvládli na jedničku. Od první minuty kluci plnili vše, co jsme si řekli v kabině a podle toho vypadala první třetina. Řekl bych, že to byla nejlepší třetina, jakou jsem u těchto kluků viděl za poslední dva roky. Soupeře jsme v této třetině přestříleli 17:2 a prakticky k ničemu jsme jej nepustili. Mrzí mě některé nevyužité šance, zápas mohl být rozhodnutý již po této třetině. Ve druhé třetině se obraz hry trochu vyrovnal, ale stále jsme udávali tempo hry a z toho pramenily i další vstřelené góly.

Ve třetí třetině jsme si už výsledek pohlídali a když jsme proměnili některé další šance, soupeři jsme odskočili na konečných 10:3. Kluci si za tento zápas zaslouží obrovskou pochvalu, protože konečně předvedli, že hokej umí, umí dávat i góly a dokážou porazit kohokoliv. Je potřeba, aby si vše srovnali v hlavách a dokázali proměňovat šance, které si vypracují," řekl po utkání trenér Pykal.