2:0
(1:0, 0:0, 1:0)

21.08.2013

21.08.2013 17:00, Přípravné zápasy staršího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Brož (Vacek) - Půža, Kochánek, Pospíchal, Mandát M., Port, Dörrer, Čech - Ondráček, Dvořák, Balaštík - Nováček, Vala L., Kolouch - Lang, Peschout, Bambula - Křížek, Hoskovec, Hubert
2

IHC Králové Písek

Petřík - Červinský, Horák, Koutenský, Stodolovský, Kajtman, Beran, Klochko - Marcilis, Točík, Šuhaj - Bednařík, Pixa, Svoboda - Pokorný, Rod, Křenek - Skala, Duchoň
0
Branky a nahrávky: 6. Lang (Bambula), 52. Bambula. Rozhodčí: Kotlík - Vokurka, Šťastná. Vyloučení: 5:3. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 61. Průběh utkání: 2:0.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (HC Dukla Jihlava): Začátek z naší strany nebyl špatný. Ve druhé třetině už nás soupeř "přečetl". I díky našim vyloučením, která byla mnohdy zbytečná, se soupeř dostal na koně. Musím ale kluky pochválit, že to dobře odbránili, snažili se, blokovali střely. Ve třetí třetině jsme využili jednoho zaváhání Písku a dali jsme gól. To rozhodlo. Dnes to byla spíš šachová partie než hokej. Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři, který byl dobře organizovaný v obraně. Museli jsme neustále něco měnit. My jsme s něčím vyrukovali, soupeř na to reagoval, my zase reagovali na něj. Bylo to kdo z koho. Šlo o to, kdo udělá chybu. Dnes jsme potrestali dvě chyby, které udělali oni a díky tomu jsme vyhráli.

Roman Heindl (IHC Písek): Střelecký zmar. Mladí hráči na sobě nechtějí pracovat, jsou leniví, nedávají tomu všechno. To se pak odráží v zápase. Starší hráči byli také, bohužel, bez střelecké produktivity. Jsem z toho rozladěný.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie