1:7
(1:3, 0:3,0:1 )

Mladší dorostenci si smlsli v prvním přípravném zápase na Písku

01.08.2013

Do přípravných bojů vstoupili i mladší dorostenci Dukly Jihlava. K prvnímu měření sil zamířili do jihočeského Písku. A u řeky Otavy si otevřeli střelnici. Svého soupeře počastovali sedmi přesnými zásahy a připsali si tak první vítězství v přípravě. „V zápase bylo k vidění jak spousta pozitivních věcí, tak i nějaké nedostatky," zhodnotil čtvrteční duel v Písku trenér Tomáš Dzurik.
01.08.2013 16:00, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

IHC Králové Písek

1

HC Dukla Jihlava

Škarek (30. Šťastný ) – Pražák, Huňáček, Smutný, Mareš, Váňa, Habermann, Šlapáček - Oščádal, Mejzlík, Branský – Kousal, Hrbatý, Čermák – Chylík, Adam, Šulák - Slabý, Berka, Vrátný
7
Branky a nahrávky: Vrátný , Pražák, Branský (Mejzlík), Mejzlík, Čermák (Váňa), Pražák (Kousal), Adam.

Ohlasy trenérů

Tomáš Dzurik (HC Dukla Jihlava): Díky aktivnímu napadání jsme získávali od začátku zápasu spousty kotoučů, dostávali jsme soupeře pod tlak a měli územní převahu. Na první branku dokázal soupeř z ojedinělé šance vyrovnat, ovšem kluci nepolevili a neustálým pohybem nadále dělali soupeři problémy. Zaslouženě jsme vyhráli první třetinu 3:1. Ve druhé části se mírně zlepšila kombinace, přidali jsme další tři góly po pěkných akcích a o výsledku již bylo rozhodnutu. V zápase bylo k vidění jak spousta pozitivních věcí, tak i nějaké nedostatky. Utkání splnilo to, co mělo a u nás panuje spokojenost.