0:8
(0:6, 0:1, 0:1)

První zápas béčku mladšího dorostu nevyšel

08.08.2013

Jakoby byli myšlenkami ještě někde na dovolené. Než se stačili hráči B-týmu mladšího dorostu pořádně rozkoukat, lovil domácí gólman během necelých deseti minut šestkrát puk ze své sítě. V dalším průběhu utkání dovolili soupeři, kterým byl extraligový Havlíčkův Brod, skórovat už jenom dvakrát. Rebelové si z Jihlavy odvezli jednoznačné vítězství 8:0.
08.08.2013 16:15, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava B

Šťastný - Berka, Slabý, Hrbatý, Adamová, Hráček, Kouba, Chvátal, Havelka O., Chromý, Lupač, Kozel, Němec, Matějka, Hendrych, Kolátor
0

HC Rebel Havlíčkův Brod

Marek (41. Folvarský) - Benák, Kopic, Hrabáň, Němec, Vála, Lachman, Staněk, Nepokoj - Michálek, Michalička, Vlach - Holenda, Beran, Veverka - Donda, Chymo, Pilný - Petržílek, Březina, Kadleček - Jílek
8
Branky a nahrávky: 2. Chymo (Holenda), 3. Michálek (Vlach), 7. Donda (Pilný), 8. Vlach (Michálek), 10. Donda, 17. Michalička (Vlach), 38. Hrabáň, 60. Březina (Kadleček). Rozhodčí: Sibera - Lukáč, Šťastná. Vyloučení: 3:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 62. Průběh utkání: 0:8.

Ohlasy trenérů

Milan Kraučuk (HC Rebel Havlíčkův Brod): Byl to náš druhý přípravný zápas, první jsme odehráli v pondělí proti jednomu kanadskému výběru. Dnes jsme přijeli i s klukama, kteří nehráli v pondělí. Po první třetině jsme nechali pět kluků sedět a nasadili jsme hráče, které potřebujeme vidět, aby se ukázali a předvedli, co v nich je. Potřebujeme je postupně zapracovat do týmu. Je to příprava, takže výsledku nepřikládáme nějaký velký důraz. Nebudou žádné velké oslavy, kluci jsou ale rádi, že v Jihlavě vyhráli. Soutěž bude těžká, máme před sebou ještě další přípravné zápasy a spoustu práce.

Jiří Jungwirth (HC Dukla Jihlava): Dnes to bylopro nás takové seznamovací utkání. Brod přijel s extraligovou sestavou a rozhodl vlastně hned v první třetině. Kluci z našeho B-týmu ještě na takovou úroveň nestačí. Působili bojácným dojmem.Od druhé třetiny trenér soupeře nejlepší pětku stáhnul a už se dalo hrát. Měli jsme i několik šancí. Mohli jsme nějaký ten gól dát. K utkání jsme si v kabině něco řekli, musíme dál pracovat a věřím, že se to bude zlepšovat.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie