4:3
(0:1, 3:0, 1:2)

14.09.2013 / Jaroslav Wollmann

14.09.2013 13:30, Liga starších žáků "A" - 1. kolo

HC ZUBR Přerov

4

HC Dukla Jihlava

Lepeška (31. Krejčí) - Volák, Trávník, Zadina, Koláček, Homola, Rašín - Daňhel, Najman, Musil - Tušer, Juda, Úlovec - Kardoš, Svoboda, Štěrba
3
Branky a nahrávky Jihlavy: Úlovec (Juda), Musil (Daňhel), Musil (Daňhel). Nejlepší hráči Jihlavy: Jan Trávník, Dan Zadina.

Průběh utkání

„Do utkání jsme vstoupili parádně a domácí dostávali pod souvislý tlak. Vypracovali jsme si spousty šancí, ale výborně chytající brankář domácích a naše špatná koncovka rozhodli, že první třetina skončila pouze 1:0. Po přestávce dostala do hry domácí přesilovka 5:3, ve které dali vyrovnávací branku a pak navíc využili našeho několikaminutového útlumu a otočili až na 3:1. Od poloviny zápasu jsme už ale opět hráli naší hru a soupeře jasně přehrávali. Bohužel jsme nebyli schopni trefit ani prázdnou svatyni domácích a když už ano, zaúřadoval kolega v pruhovaném a branku nepochopitelně neuznal. Několika spornými momenty, především neodpískaným trestným střílením pak výsledek malinko ovlivnil, což uznal po utkání i trenér domácích, ale klukům jsem v kabině vysvětlil, že zápas si prohráli sami. Kdyby proměnili vypracované šance, neodjížděli jsme dnes jako poražení. Za předvedenou hru je ale musím pochválit," řekl po utkání trenér Martin Pykal.