13:6
(4:2, 4:2, 5:2)

05.10.2013 / Jaroslav Wollmann

05.10.2013, Liga starších žáků "B" - 3. kolo

HC Lední Medvědi Pelhřimov

13

HC Dukla Jihlava

Falta (22. Pavlas) - Rašín, P. Buzek, Koláček, Jančí, Pittner - Barák, Najman, Juda - Rampír, Vaněk, Brož - Žižka, Přibil, Novák – Coufal
6
Branky a nahrávky: 4. Barák (Najman, Juda), 11. Najman (Juda, Barák), 23. Juda (Najman), 29. Juda (Najman), 47. Najman, 54. Najman (Barák, Juda). Nejlepší hráči Jihlavy: Adam Najman, Miroslav Juda, Martin Barák, Patrik Rašín.

Průběh utkání

„Hodnocení utkání a jeho průběh musím rozdělit na části, kdy první útok jednoznačně dominoval a vsítil všech 6 branek, nicméně spousty šancí lajdáci ještě zahodili. V druhém útoku skřípal pohyb, tudíž kluci nebyli schopni soupeře přehrávat, ovšem své si odbojovali. To se nedá říct vyjma jednoho obránce o zbytku týmu. Zde mě chyběl a často chybí větší důraz a zápal pro hru, když není až takový hokejový kumšt, tak se to musí naopak nahradit bojovností. Doufám, že tohle se do příště zlepší, stejně tak jako výkony brankářů, kteří v přípravě odchytali podařená utkání, nicméně nyní již druhý zápas za sebou si nedají za rámeček. Z 30 střel pustit bez mála polovinu není jistě příliš lichotivá bilance," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.