11:4
(3:3, 4:1, 4:0)

04.01.2014 / Jaroslav Wollmann

04.01.2014, Liga starších žáků "B" - 15. kolo

HC Choceň

11

HC Dukla Jihlava

Pavlas - Jančí, Martinů, D. Sapík, Koláček, Přibil - Štěrba, Volák, Barák - Rampír, P. Buzek, Schwarz - Žižka, Hroch, Pittner - Coufal
4
Branky Jihlavy: Barák 4. Nahrávky Jihlavy: Štěrba 3, Volák 2, Jančí. Nejlepší hráči Jihlavy: Martin Barák, Marek Pavlas.

Průběh utkání

„Výsledné skóre mě velice mrzí, jelikož do půlky utkání jsme byli mírně lepším týmem. Ještě v 30. minutě jsme vedli 4:3 a věřil jsem, že když přidáme ještě jednu branku, tak domácí zlomíme. Bohužel nastala fatální chyba při naší přesilovce. Nepochopitelně po vyhozeném kotouči domácích všech 5 našich hráčů se sbalilo, jelo vystřídat a několik vteřin domácí hráli 4 proti nikomu. Vsítili tak vyrovnávací branku, to je nakoplo a v dalších čtyřech minutách přidali po třech trefách. Z rázu vedli 7:4 a naši hráči stáli jak opaření. Krom vykulených očí se po zbytek zápasu už na víc nezmohli a ještě se nechali od soupeře "zmydlit". Shrnuto podtrženo, do 30. minuty kluci zaslouží pochvalu, kdy po ledě jezdili vesměs všichni jako "pili", kdežto ve zbylé půlce utkání se proměnili v "odpadlíky", jak po hokejové stránce, tak i v zarputilosti v osobních soubojích," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.