8:3
(1:1, 2:1, 5:1)

31.01.2014 / Jaroslav Wollmann

31.01.2014, Liga starších žáků "B" - 20. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčí (30. Pavlas) - Martinů, Vaněk, Volák, Komín, Trávník, D. Sapík - Najman, Svoboda, Chlubna - Daňhel, Čermák, Musil - Přibil, Jančí, Barák - Hroch
8

HC Rebel Havlíčkův Brod

3
Branky Jihlavy: Chlubna 2, Najman 2, Barák, Čermák, Musil, Svoboda. Nahrávky Jihlavy: Chlubna 2, Najman 2, Čermák, Daňhel, Hroch, Jančí. Nejlepší hráči Jihlavy: Tomáš Chlubna, Adam Najman, Jan Trávník, Vít Hroch, Filip Krejčí, Marek Pavlas.

Průběh utkání

„Na soupeře jsme vlétli, první dvě střídání jej nepustili z pásma a několik příležitostí zavánělo otevřením skóre. Ovšem hned z první šance naopak Brod vstřelil branku. Celé klání jsme tlačili, měli kotouč většinu času na holích a vytvářeli si dostatek brankových příležitostí. Bohužel jsme se dlouho nedostali do výsledkového trháku. Hostující brankář podal výborný výkon a také jsme si vybrali i trochu té smůly, kdy jsme nastřelili 4 tyčky. Hosté hrozili z brejků, kdy neměli příliš střeleckých pokusů, ovšem zhruba polovina z nich byly vyložených šancí! Využili každé sebemenší chyby a dostali se do 8 samostatných úniků! To i přesto, že obránci na to byli upozorňováni. V těchto důležitých momentech nás podrželi oba brankáři! Ti zaslouží velkou pochvalu, stejně tak jako trio Najman - Svoboda - Chlubna, kteří nasázeli 5 branek a předváděli pohledné kombinace," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.