5:1
(3:0, 0:1, 2:0)

22.02.2014 / Jaroslav Wollmann

22.02.2014, Liga mladších žáků "D" - 24. kolo

HC Dukla Jihlava

Hrubý (30. D. Novák) – Jaroš, Moravec, Štoll, Vranka, Štorek, J. Buzek - Chvátal, Polodna, Pavelec – Havel, Čermák, Bartoš – Báťa, Jungwirth
5

Hlinsko

1
Branky Jihlavy: Jungwirth 2, Čermák 2, Polodna. Nahrávky Jihlavy: Báťa, Čermák. Nejlepší hráči Jihlavy: David Novák, Martin Štoll, Jan Buzek, David Polodna.

Průběh utkání

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně, soupeře jsme přehrávali a zaslouženě první třetinu vyhráli 3:0. S druhou části nepanuje spokojenost, kluci začali hrát jako profesoři hokeje, neměli pohyb, přidržovali kotouče a většinu akcí končili neefektivně za bránou. Po přestávkové domluvě se výkon ve 3. části zvednul, přidali jsme dvě uklidňující branky a utkání dotáhli do vítězného konce. Velkou radost mě činí zlepšení v posledních zápasech v obraných dovednostech, obzvlášť řešení situací 1 na 1 či 1 na 2. Důkazem je pouze 16 obdržených branek v posledních 5 zápasech, což je na tuto kategorii výborné. Naopak mě chybí více šikovnosti, pohybu a prosazení se v útočných situací 1 na 1, čemuž se vehementně věnujeme a doufám ve zlepšení," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.