5:5
(0:2, 3:1, 2:2)

01.03.2014 / Jaroslav Wollmann

01.03.2014, Liga mladších žáků "D" - 25. kolo

HC Dukla Jihlava

D. Novák (30. Hrubý) - Jaroš, Mikeš, Vranka, Mlejnek, Kochrda - Báťa, Moravec, Pavelec - Štorek, Michalčuk, Bartoš - Vorlíček, Valeš
5

HC Ledeč nad Sázavou

5
Branky Jihlavy: Michalčuk 2, Jaroš, Mikeš, Vorlíček. Nahrávky Jihlavy: Báťa 2. Nejlepší hráči Jihlavy: David Michalčuk, Josef Vorlíček.

Průběh utkání

„Od začátku do konce nelze klukům upřít snaha a bojovnost, což mě těší. Na druhou stranu mě dnes obzvlášť u hráčů chyběla taková ta přirozená šikovnost. Více jak polovina přihrávek byla nepřesná, z deseti kliček nám v devíti případech utekl kotouč, přejít hráče 1 na 1 byl téměř nadlidský úkol. Ani jednu branku jsme nevsítili po nějaké akci a všechny byly pouze z dorážek či nějakých střel z nouze. Soupeř též nepředvedl nic oslnivého a byl rozhodně k poražení. Během klání se nám naskytla spousta situací na přečíslení, ovšem jejich řešení nebylo ideální. Několik minut do konce jsme též nesehráli situaci 3 na 1 a z protiútoku nám po následném nedůrazu obránce soupeř vsítil branku. Ale jak jsem již zmínil, hokejovost jsme nahradili srdíčkem a vyloženě dotlačili vyrovnání do brány. Remíza tudíž spravedlivá," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.