4:11
(1:2, 0:4, 3:5)

19.10.2014 / Jaroslav Wollmann

19.10.2014, Liga starších žáků "B" - 6. kolo

HC Dukla Jihlava

Pavlas (33. Falta) - Mikeš, Nosek, Poledna, P. Buzek, Štoll, Přibil - Havel, P. Brož, Machovský - Augusta, Racek, Kochrda - Rampír, J. Buzek, Pokorný
4

HC Ledeč nad Sázavou

11
Branky a nahrávky Jihlavy: 9. Havel (Štoll), 41. Nosek (Racek), 42. Havel, 53. Brož (Přibil). Nejlepší hráč Jihlavy: Marek Pavlas.

Průběh utkání

„Do půlky klání svižný zápas z obou stran. Chleba se lámal ve 28. minutě, kdy za stavu 1:2 jsme nevyužili přesilovku 5 na 3. I když jsme se usadili v soupeřově pásmu, chyběla nám v této situaci trochu větší hokejovost. Poté přišlo několik smolných okamžiků. Náš střídající brankář si pořádně ani nešáhl na kotouč a během šesti minut lovil puk ze své brány čtyřikrát, když soupeř využil naše individuální chyby. I za stavu 1:6 jsme chtěli zápas aspoň vyrovnat a podařilo se nám bleskově snížit na 3:6. Bohužel v těchto momentech se projevila větší zarputilost soupeře, pro kterého nebyl jediný kotouč či souboj předem ztracený. Výsledek dopadl tak jak dopadl, nicméně v první půli naše hra snesla nějaké měřítko. V druhé části mě spíše mrzí, že kluky musím pomalu prosit, aby bojovali o každý metr ledu a hráli důrazně. To je naše velká slabina, jsme až příliš hodní a nedůslední," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.