6:6
(3:0, 3:3, 0:3)

19.10.2014 / Jaroslav Wollmann

19.10.2014, Liga mladších žáků "D" - 6. kolo

HC Dukla Jihlava

Sigmund - Vovsík, J. Novák, Zdarsa, Lagron, Augusta, Kret - Fábry, Peš, Báťa - Sedlák, Kotrba, Hrbek - Polák, Kain, Němec
6

HC Ledeč nad Sázavou

6
Branky a nahrávky Jihlavy: 3. Fábry (Báťa), 13. Báťa (Fábry), 19. Peš, 21. Fábry (Peš, Vovsík), 38. J. Novák, 40. Peš (Báťa, Fábry). Nejlepší hráči Jihlavy: Andrej Fábry, Hynek Peš, Šimon Báťa.

Průběh utkání

„Brzy jsme vstřelili branku, což nám paradoxně spíše uškodilo a kluci si mysleli, že to půjde samo. Mírnou převahu jsme ovšem měli a postupně jsme se dostávali do tempa. Do stavu 4:0 nás soupeř příliš neprověřil, poté ovšem přišel pětiminutový výpadek a tři inkasované branky. V této pasáži utkání kluci zabrali, zamknuli soupeře v jeho pásmu a několik střídání jsme si vytvořili tlak. Po druhé části jsme měli vést rozhodně více než 6:3. V třetí třetině soupeř vyrovnal po našich individuálních chybách. Některé branky si nedá za rámeček ani brankář, který ovšem v několika předešlých zápasech chytal parádně a až dnes si vybral slabší chvíle. Pochvalu zaslouží první útok, který dokázal soupeře přehrát a vsítil všech šest branek. Zbylé dvě formace se bohužel nedokázaly brankově prosadit, tudíž je remíza na světě," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.