3:6
(0:1, 2:0, 1:5)

08.11.2014 / Jaroslav Wollmann

08.11.2014, Liga mladších žáků "D" - 9. kolo

SKLH Žďár nad Sázavou

3

HC Dukla Jihlava

Sigmund (30. Tesař) - Port, Číhal, Zdarsa, J. Novák, - Vovsík, Hrbek - Fábry, Peš, Báťa - Machovský, Kotrba, Jungwirth - Sedlák, Augusta, Kret - Lagron
6
Branky a nahrávky Jihlavy: 13. Kotrba (Machovský), 52. Jungwirth, 56. Augusta (Vovsík), 56. Báťa, 58. Machovský, 60. Vovsík. Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„Bruslařsky zdatného soupeře jsme v první části dokázali přehrávat a vytvořili si několik vyložených šancí. Dobře jsme se pohybovali v útočném pásmu, měli jsme nebezpečné protiútoky a v obranném pásmu jsme domácím nedarovali metr ledu zadarmo. Bohužel jsme vedli pouze nejtěsnějším možným rozdílem, což nás mohlo následně mrzet, jelikož ve druhé třetině hráči Žďáru přidali na otáčkách, byli dravější a několikrát nebezpečně zahrozili. Přestávka před posledním dějiství nám přišla vhod, zvýšili jsme poté pohyb a aktivní hrou jsme opět začali tahat za delší konec. I díky tomu se k nám naklonilo štěstí a na co jsme šáhli, to nám tam spadlo. Výkon v první i třetí části mě potěšil a kluci zaslouží pochvalu," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.