0:4
(0:1, 0:3, 0:0)

Béčko mladšího dorostu podlehlo B-týmu Pardubic

13.08.2015 / Tomáš Lysý

Jihlavský B-tým mladšího dorostu se ve druhém přípravném zápasu utkal s béčkem Pardubic. Hosté se dostali do vedení již ve třetí minutě po přesné trefě Davida Matuška. Další branky padaly až ve druhé části. Hosté se v ní trefili třikrát, z toho dvakrát z přesilové hry. Ve třetí třetině si již Pardubice B své vedení pohlídaly, naopak Dukla se neprosadila ani jednou a prohrála 0:4.
13.08.2015 14:15, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 2. kolo

HC Dukla Jihlava B

Chaloupek - Barák, Rusňák, Jančí, Koláček, Martinů, Sapík - Daňhel, P. Svoboda, Adamová, Coufal, Hroch, Novák, Přibil, Rampír, Štěrba, Piskač
0

HC Dynamo Pardubice B

Růžička (30. Matoušek) - Voženílek, Peizl, Blažej, Obr, Secký, Kroužek, Švadlenka - Matušek, Saidl, Kutílek, Pavelka, Kmoníček, Pavlata, Lemberk, Vaclavek, A. Svoboda
4
Branky a nahrávky: 3. Matušek, 27. Saidl, 32. Saidl (Kroužek), 35. Pavelka (Švadlenka). Rozhodčí: . Vyloučení: 4:3, navic Hroch (JIH) 10 min. OT. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 25. Střely na branku: . Průběh utkání: 0:4.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Pardubice byly lepší bruslařsky, fyzicky na tom byly lépe. Šlo o náš druhý zápas a i když jsem v něm viděl nějaké dobré věci, více tam bylo těch špatných, na které se budeme muset v tréninku zaměřit. Uvidíme, jak se nám to podaří v sobotu s Kolínem.