4:0
(2:0, 0:0, 2:0)

23.08.2015 / Tomáš Lysý

23.08.2015 13:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu A - 10. kolo

HC Dukla Jihlava

Lepeška, Juřička – Zadina, Piskač, Trávník, Rusňák, Rašín, Marek, Mareček, Sapík – Juda, Daňhel, Úlovec, Vala, Najman, Musil, Filip, Kardoš, Brož, Zadražil, Svoboda, Kohout
4

Berani Zlín

Kubík – Kowalczyk, Janošek, Dřímal, Hamrlík, Dluhoš, Jaroněk, Havlík – Dobiáš, Kristek, Nesrsta, Pröschl, Sedláček, Dřímal, Sebera, Suhrada, Mynář, Luža, Světlík, Hradil
0
Branky a nahrávky: Musil (Najman), 14. Najman (Juda), 39. Vala (Zadina), 44. Úlovec. Rozhodčí: Ryšavý – Havelka, Zajíc. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 4:0.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (HC Dukla Jihlava): Poslední zápas na turnaji proti Zlínu odmakali kluci úplně parádně. Bylo vidět, že se týmově semkli a hráli velice dobře, dodržovali věci, které jsme si řekli v kabině. Hráli velice zodpovědně a zasloužili si vyhrát.

Když vezmu celý turnaj dohromady, tak jsme pořád hledali nějakou optimální sestavu, zkoušeli jsme všechny dostupné hráče. I výsledky tomu maličko nasvědčovaly. S celým turnajem jsem spokojen, protože kluci se ukázali, a víme, co od nich můžeme v sezoně čekat. Pořád je to v nějaké rovině, že se poznáváme. Ale jak říkám, jsem spokojen. Nejen kvůli tomu, že se vyhrálo, ale musím kluky pochválit za práci, kterou tady předvedli. Samozřejmě velké poděkování patří rodičům a Milanu Najmanovi se Zdeňkem Drlou, kteří se o tento turnaj zasloužili a po organizační stránce jej dávali dohromady.