7:4
(3:3, 2:1, 2:0)

Šesťáci Dukly otočili zápas s Přerovem a vyhráli i třetí zápas v sezoně

13.09.2015 / Tomáš Lysý

Ve čtvrtém zápase nové sezony přívítali dosud neporažení šesťáci Dukly na svém ledě Přerov. Hosté se sice ujali ve čtvrté minutě vedení, ale za domácí otočili stav Šimon Báťa a Andreas Fabry. Konec první části přinesl srovnání Zubrů, opětovné vedení Dukly zásluhou Martina Hrbka a další vyrovnání stavu. Přerov na začátku druhé dvacetiminutovky znovu převážil misky vah na svojí stranu, nicméně to bylo z jeho strany vše. Na konci třetiny se prosadil Václav Kudrna, poté zaznamenal Matěj Vovsík vítězný gól červenožlutých a gólový účet zápasu uzavřeli na začátku posledního dějství Hynek Peš a znovu Václav Kudrna. Po třech zápasech tak Dukláci vedou tabulku bez ztráty bodu se skórem 25:4.
13.09.2015 14:30, Liga mladších žáků "C" - 3. kolo

HC Dukla Jihlava

Sigmund - Vovsík, Hrbek, Číhal, Augusta - Fabry, Peš, Machovský, Kříž, Kudrna, Báťa, Matějíček, Brož, Novák
7

HC ZUBR Přerov

Vojtek - Škňouřík, Tomiga, Válek, Matýrek, Skřeček - Hanák, Hlávka, Kolařík, Buršík, Dohnal, Kuchta, Schneider, Svozil, Šťastný
4
Branky a nahrávky: 7. Báťa (Brož), 11. Fabry (Číhal), 18. Hrbek (Matějíček), 35. Kudrna (Číhal), 38. Vovsík (Číhal), 41. Peš (Kudrna), 43. Kudrna (Fabry) - 4. Hlávka (Škňouřil), 18. Skřeček, 19. Skřeček (Kolařík), 25. Buršík. Rozhodčí: Čurilla, Suchý. Vyloučení: 2:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 51. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:4, 7:4.

Průběh utkání

Nejlepší hráč Dukly: Nikdo.

Ohlasy trenérů

Martin Pykal (HC Dukla Jihlava): Zápas až tolik hokejové krásy nepřinesl. Z naší strany to bylo spíše ubojované vítězství. Pozitivní je, že kluci za stavu 3:4 pro soupeře dokázali zápas otočit. Poslední třetina už by snesla trošku nějaké měřítko. Dokázali jsme v ní soupeře přehrát a bylo tam pár dobrých věcí. Jinak ale utkání bylo spíše ubojované a nikoliv až tak o hokejové kráse, takže ze zápasu máme rozpačité pocity.