2:5
(1:2, 1:2, 0:1)

Mladší žáci zvítězili v Třebíči a stále vedou tabulku

22.12.2015 / Tomáš Lysý

I když se Třebíč v utkání 21. kola Ligy mladších žáků dostala v páté minutě do vedení, Dukla stačila ještě v první třetině otočit stav zápasu po gólech obránců Alexe Augusty a Martina Hrbka. Na začátku druhého dějství odskočila Jihlava svému soupeři na dva góly, trefil se Adam Kříž. I když domácí za okamžik snížili, Oldřich Novák opět vrátil Jihlavě náskok a ve třetí části pečetil na konečných 5:2 pro Duklu znovu Adam Kříž. Jihlava tak nadále drží první místo v tabulce skupiny D.
22.12.2015, Liga mladších žáků "C" - 21. kolo

SK Horácká Slavia Třebíč

Vejmelka (30. Trvaj) - Šabatka, Bláha, Topol, Hrbáček, Němec - Jaša, Krotký, Kuba, Svoboda, Staněk, Horký
2

HC Dukla Jihlava

Tesař - Číhal, Vovsík, Matějíček, Hrbek, Augusta, Port - Báťa, Jungwirth, Kříž, Kudrna, Peš, Machovský, Novák, Bakus, Kret
5
Branky a nahrávky: 5. Jaša (Staněk), 27. Kuba (Svoboda, Krotký) - 9. Augusta (Jungwirth, Kříž), 12. Hrbek (Kříž), 22. Kříž, 37. Novák (Kret), 44. Kříž (Báťa). Rozhodčí: Kotrba - Nikola. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 51. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3, 2:5.

Průběh utkání

Nejlepší hráči: Adam Kříž, Martin Matějíček

Ohlasy trenérů

Martin Pykal (HC Dukla Jihlava): Po třídenním turnaji a šesti zápasech jsem čekal, jak na kluky dolehne únava. Ta se bohužel projevila na našem pohybu, z toho pramenily chyby i řada nepřesností. Soupeř navíc nehrál vůbec špatně. Šance byly na obou stranách, my ty naše proměnili a zvítězili.