3:2sn
(0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)

Rezerva mladšího dorostu udolala Jindřichův Hradec až po nájezdech

10.12.2016 / Zdeněk Drla

Dvojzápasový víkend načal B-tým mladšího dorostu Dukly Jihlava domácím duelem s posledním Jindřichovým Hradcem, který první tři body získal až na konci listopadu v duelu s Třebíčí. Svoji bodovou sbírku chtěla odhodlaná družina Jihočechů rozmnožit i na ledě Jihlavy. A skoro se jí to povedlo. Ač s pouze dvěma kompletními pětkami, měli mladíci od rybníka Vajgaru v první polovině zápasu více ze hry, což podtrhli dvěma vstřelenými góly. Dukla dokázala na vedení hostů reagovat až ve 38. minutě, kdy do jejich svatyně doletěla střela obránce Jakuba Jančího, vyrovnání zařídil necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby Jakub Krajíček. V samostatných nájezdech se prosadili všichni tři jihlavští exekutoři - rozdílový gól vstřelila útočnice Nikola Dýcková - a tak Dukla brala doma dva body.
10.12.2016 12:30, ELIOD liga mladšího dorostu - 17. kolo

HC Dukla Jihlava B

Holata - Kratochvíl, Nosek, Poledna, Jančí, Sapík, Buzek - Přibil, Kochrda, Havel - Pokorný, Machovský, Kohout - Krajíček, Dýcková, Rampír
3

HC Střelci Jindřichův Hradec

Pachman - Zedníková, Kocar, Drbal, Mička - Kalaj, Kupka, Michal - Šťastný, Baxa, Klimeš
2
Branky a nahrávky: 38. Jančí (Havel), 57. Krajíček, rozh. nájezd Dýcková - 23. Kalaj, 30. Kalaj (Kupka). Rozhodčí: Kubát - Blaha, Stehlík. Vyloučení: 6:5. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 44. Střely na branku:31:33. Průběh utkání: 0:2, 3:2.