8:7p
(3:2, 0:4, 4:1 - 1:0)

23.01.2018 / Tomáš Lysý

23.01.2018 18:00, DHL extraliga juniorů - 29. kolo

HC Dukla Jihlava

Šťastný (31. Juda) – Krtek, Mejzlík, Rašín, Peschout, Strnad, Veleba – Vala, Heinrich, Waller – Filip, Adam, Kadleček – Norris, Jindra, Hrbatý
8

HC Kometa Brno

Holík (4. Šindelka) – Kowalczyk, Slabý, Trnka, Rafaj, Mlčák, Jeřábek, Kučeřík – Krejčí, Ferda, Hasoň – Kunc, Střondala, Svoboda – Havlát, Novák, Mlynář – Minárik, Matula
7
Branky a nahrávky: 2. Adam (Filip), 4. Heinrich (Waller, Vala), 18. Jindra (Hrbatý, Norris), 44. Hrbatý (Norris, Mejzlík), 46. Mejzlík (Norris), 48. Waller (Mejzlík, Hrbatý), 60. Kadleček (Adam, Mejzlík), 64. Krtek (Mejzlík) – 11. Hasoň (Trnka), 15. Mlynář (Trnka), 28. Havlát (Střondala), 31. Střondala (Novák, Svoboda), 39. Slabý (Jeřábek, Havlát), 40. Hasoň (Kowalczyk, Novák), 43. Kowalczyk (Novák, Trnka). Rozhodčí: Volf – Polonyi, Šimánek. Vyloučení: 2:4, navíc Heinrich (JIH) 5 min. a do konce utkání. Využití: 2:4. V oslabení: 0:0. Diváci: 87. Střely na branku: 47:33. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:7, 8:7.

Ohlasy trenérů

Jan Zachrla (HC Kometa Brno): Na zápasu není co hodnotit. Nepřipravenost v hlavách našich hráčů. Z naší strany to nemá s hokejem absolutně nic společného. Každý hráč si dělá, co chce, a myslí si, že se Jihlava porazí sama, a výsledek je takový, jaký je. Jsem z toho opravdu moc rozladěný a zklamaný. Protože co někteří hráči předváděli, to je neodpustitelné.

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Zápas se nám hodnotí velice dobře. Velkou roli na něm má třetí třetina a prodloužení, které nám vyšlo. První třetina byla z naší strany velice slušná, i když v ní Kometa dokázala stáhnout náš dvoubrankový náskok. Ve druhé třetině nás hodně srazil faul, při kterém šel hráč na pět minut na trestnou. V oslabení jsme dostali tři góly a Kometa se dostala do vedení 7:3. Ale to, co kluci poté předvedli ve třetí třetině, za to jim patří velký dík. Fakt klobouk dolů, protože to se nevidí každý den a jsme moc rádi, že jsme u toho s Ádou (asistent trenéra Richard Adam - pozn. aut.) byli. Na hráčích byla vidět neskutečná bojovnost, byť zápasy hrajeme v takové sestavě, jaké hrajeme, kdy útočníci hrají v obraně, a dnes jsme hráli se čtyřmi staršími dorostenci v sestavě, z nichž někteří odehráli v juniorech první zápas. Opravdu bojovný výkon a jsme moc rádi, že jsme Kometu porazili.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie