4:0
(2:0, 2:0, 0:0)

Béčko mladšího dorostu nedalo Kolínu žádnou šanci ani doma

30.08.2017 / Tomáš Lysý

Mladší dorostenci vyhráli minulý týden v Kolíně 6:1 a jednoznačné vítězství nad stejným soupeřem zapsali i doma. Ve třetí minutě je poslal do vedení Denis Štorek, na kterého navázala Nikola Dýcková. Také ve druhé třetině padly do kolínské sítě dvě branky, když se prosadil obránce Ondřej Broža a skóre uzavřel další zadák Tomáš Nosek. Jelikož gólman Dukly Filip Maláč neinkasoval, vyhráli Jihlavští 4:0.
30.08.2017 15:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 0. kolo

HC Dukla Jihlava B

Maláč - Broža, Dúška, Vranka, Nosek, Mikeš, Buzek - Kravec, Melenovský, Bína - Augusta, Dýcková, Štorek - Sedlák, Poledna
4

SC Marimex Kolín

Onderko - Kopecký, Stružínský, Šupík, Kratochvíl, Häusler, Valenta, Moravec, Kvapil - Barták, Vaňkovský, Pilný, Jiráček, Koepcký, Matuška, Matoušů, Beneš, Svoboda, Chlubný, Kríž
0
Branky a nahrávky: 4. Štorek (Augusta, Melenovský), 13. Dýcková (Augusta, Vranka), 35. Broža (Melenovský), 39 Nosek (Augusta, Dýcková). Rozhodčí: Sibera - Kouba, Suchý. Vyloučení: 6:9, navíc Kopecký a Valenta (oba KOL) 10 min. OT. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 13. Střely na branku: 25:24. Průběh utkání: 4:0.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Utkání bylo těžší než minulý týden v Kolíně, protože hráči soupeře jsou zase o něco déle na ledě a bylo to znát. Hodně nás podržel gólman, který vychytal nulu, a k němu se připojilo celé mužstvo. Samozřejmě chyby se najdou. Máme utkání natočené na video a chceme ho klukům ukázat, aby se vůbec v herních situacích viděli, protože to je důležitá věc. Na chyby si sedneme, ukážeme si je a budeme se snažit je odstraňovat.

S Lukášem Sáblíkem jsme s přípravou zatím spokojení. Kluci se snaží plnit to, co mají, a kvalita tréninků je dobrá. Z ní se pak hráč odrazí do zápasu. Hodně tlačíme na to, aby hráči hodně makali na tréninku, aby pracovali na 100 procent. Je vidět, že to nese ovoce, že to hráči chápou a výsledky se dostavuji.