16:0
(5:0, 8:0, 3:0)

B-tým mladšího dorostu rozmetal Lední medvědy z Pelhřimova

29.10.2017 / Tomáš Lysý

Od začátku zápasu Regionální ligy mladšího dorostu mezi Duklou B a Pelhřimovem bylo jasně vidět, kdo je na ledě pánem. Jihlava vedla již v osmé minutě o tři góly, když se trefil Denis Štorek, Jan Buzek, Tomáš Nosek a těsně před odchodem do kabin ještě David Polodna. Druhou část vyhrála Dukla dokonce 8:0. O góly se postarali dvakrát Daniel Pavelec, Denis Štorek, David Polodna, Lukáš Dúška, Václav Vranka (jenž vstřelil desátý gól týmu), Šimon Zdarsa a Dominik Mlejnek. V závěrečné dvacetiminutovce již domácí trošku ubrali z plynu. Znovu Dominik Mlejnek, sedmibodový Matyáš Machovský a Tobias Adam navýšili skóre na konečných 16:0. Jihlava tak po dvou třetinách základní části drží postupové třetí místo.
29.10.2017 15:45, Regionální liga mladšího dorostu - 10. kolo

HC Dukla Jihlava B

Pavlas - Sapík, Adam, Vranka, Broža, Dúška, Nosek - Kravec, Polodna, Pavelec - Machovský, Zdarsa, Štorek - Bína, Buzek, Mlejnek
16

HC Lední Medvědi Pelhřimov

Kukeně - Kríž, Soukup, Novotný, Glejtek - Matas, Březina, Putz, Zábrana, Zelenka, Nerad, Razima
0
Branky a nahrávky: 4. Štorek (Machovský), 6. Buzek (Mlejnek, Machovský), 8. Nosek (Štorek), 16. Machovský (Broža), 19. Polodna (Sapík), 24. Pavelec (Kravec), 24. Štorek (Machovský), 26. Polodna (Pavelec), 29. Dúška (Polodna), 34. Vranka (Štorek, Machovský), 39. Pavelec (Kravec), 39. Zdarsa (Machovský, Štorek), 40. Mlejnek (Buzek), 44. Mlejnek (Bína), 55. Machovský (Broža, Štorek), 57. Adam (Kravec). Rozhodčí: Paur - Jančí, Kouba. Vyloučení: 5:4. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 52. Střely na branku: 56:13. Průběh utkání: 16:0.

Ohlasy trenérů

Lukáš Sáblík (HC Dukla Jihlava): Utkání bylo jednoznačné. V týmu jsme měli pár kluků z Áčka, které mělo volno, takže jsme je nechali hrát a bylo to znát. Od začátku byla vidět naše převaha a s kolegou Markem Melenovským jsme měli málo práce. Nemuseli jsme kluky ani nijak motivovat. Padaly nám tam góly a využívali jsme šance. konec se víceméně dohrával. Zápas i výsledek byl jednoznačný a jsme spokojení.