6:2
(1:1, 3:0, 2:1)

Body zůstaly doma

25.10.2004 / Wally

V první třetině byli hosté aktivnější, měli více ze hry. První však skórovali domácí v podobě gólu Honzy Hrbatého. Zaslouženého vyrovnání se hosté přeci jen dočkali, ale to z jejich strany bylo na dlouhé minuty vše. Jihlava v prostřední dvacetiminutovce zvedla hlavu a třemi přesnými zásahy, z nichž se dvakrát trefil David Hřeben, naklonila misku vah na svou stranu. Mladá Dukla ve třetí třetině zvrat nedovolila a utkání dovedla do vítězného konce v poměru 6:2. Tíhu porážky hosté neunesli a utkání tak skončilo hromadnou bitkou.
25.10.2004 17:45, Junioři - 18. kolo

HC Dukla Jihlava

Řehoř - Bradáč, Rajnoha, Linhart, Jelínek, Kvasnička, Chalupa, Dvořák - Volf, Rezek, Tichý - Hrbatý J., Havel, Dolana - Krča, Hrbatý F., Hřeben - Cína
6

HC Vítkovice Ridera

Pastorek (36. Vašíček) - Wantulok, Simon, Mocek, Rosypal, Onderka, Prokop, Palík, Malík - Novák, Křivák, Kalus - Bartoš, Červenka, Káňa - Kraft, Krayzel, Roman - Mikšovský, Toman, Velecký
2
Branky: 7. Hrbatý J. (Havel, Dolana), 27. Dolana (Havel), 28. Hřeben (Hrbatý F.), 36. Hřeben (Hrbatý F.), 51. Volf (Rezek), 57. Hrbatý J. (Dolana) - 12. Červenka (Bartoš, Káňa), 54. Kalus (Rosypal, Novák). Rozhodčí: Zajíček - Guth, Rittich. Vyloučení: 11:9, navíc Rajnoha (JIH) 5 + do konce, Chalupa (JIH) 5 + do konce, Volf (JIH) 5 + do konce, Rezek (JIH) 5 + do konce - Wantulok (VIT) 5 + do konce, Mocek (VIT) 5 + do konce (trest ve hře), Krayzel (VIT) 5 + do konce, Simon (VIT) 5 + do konce. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. střely na branku: 27:40.

Ohlasy trenérů

Dalibor Skála (trenér Jihlavy): „Konečně jsme vyhráli, takže samozřejmně radost. Bojovný výkon, myslím si, že u nás rozhodla druhá třetina, kdy jsme hostím utekli. Musím přiznat, že soupeř byl v první třetině lepší, ale v těch rozhodujících okamžicích nás opět podržel Milan Řehoř. Ve třetí třetině jsme hru už pouze kontrolovali. Výhra nad silným soupeřem by nám měla pomoci psychicky."