3:0
(1:0, 1:0, 1:0 - N 0:0 - 0:1)

Junioři bodovali na ledě silného Salzburgu i podruhé

17.11.2018 / Tomáš Lysý

Po čtyřbodovém pátečním vítězství Dukly (tři body v základní hrací době, bod v nastavení) se jihlavští junioři podruhé během dvou dnů představili v Salzburgu. Opět inkasovali jako první, když se v desáté minutě trefil Myklukha, ale tentokrát zápas otočit nedokázali. RedBull se totiž v každé třetině prosadil jednou a vyhrál 3:0. Ani z druhého zápasu ale nevyšli svěřenci trenérů Nekvasila a Ujčíka s prázdnou, znovu jim totiž vyšlo lépe nastavení a Miroslav Juda svým nájezdem rozhodl o extra bodu navíc - 0:1.
17.11.2018 11:00, DHL extraliga juniorů - 18. kolo

EHC RedBull Salzburg

Kolarz – Obu, Zündel, Nyman, Wimmer – Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Myklukha, Polegoshko, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Peterka
3

HC Dukla Jihlava

Javůrek – Piskač, Moravec, Křišta, Chvátal, Smolko, Trávník, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Chlubna, Kardoš, Adam, Čermák, Juda, Pigl, Barák
0
Branky a nahrávky: 10. Myklukha (Eham, Zündel), 32. Maier (Vogt, Leonhardt), 60. Vogt – rozh. náj. Juda. Rozhodčí: Kontschieder – Wimmer, Bründl. Vyloučení: 6:6. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 52. Střely na branku: 40:21. Průběh utkání: 3:0.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Šlo o hodně podobné utkání jako v pátek, s jediným rozdílem že naše šance pochytal domácí gólman. Bylo to otevřené až do konce, kde jsme třetí branku inkasovali při hře bez brankáře. Tentokrát jsme prodloužení nehráli dobře a díky brankáři se rozhodlo až v nájezdech. Klukům patří za oba zápasy velké díky a jsme rádi, že se ze Salzburgu vracíme s pěti body z osmi.