4:3p
(0:1, 1:2, 2:0 - 1:0)

Dorostenci prohrávali o tři góly, nakonec slaví zisk dvou bodů

13.10.2018 / Tomáš Lysý

V sobotu 13. října přivítali svěřenci Štěpána Moravce celek Mladé Boleslavi. Hosté v polovině duelu vedli 3:0 a s domácími to nevypadalo vůbec dobře. Do konce druhé části však snížil Daniel Pavelec, V polovině poslední třetiny dostal jihlavské mladíky na dostřel Marek Melenovský. O vyrovnání se v poslední minutě normální hrací doby postaral Matouš Menšík. Prodloužení trvalo sotva osmnáct vteřin, když jej ukončil kapitán David Moravec. Dukla porazila Mladou Boleslav 4:3 po prodloužení.
13.10.2018 14:00, ELIOD extraliga dorostu - 9. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč - Hrbek, D. Moravec, Sapík, Šabatka, Vovsík, Vranka – Broža, Kravec, Melenovský, Menšík, Michalčuk, Pavelec, Pigl, Polodna, Zdarsa
4

BK Mladá Boleslav

Stuchlík – Hrouda, Křepelka, T. Moravec, Rajgl, Sommer, Vochvest, Žabka – Ďuráč, Gardoň, Haas, Hruška, Kredl, Mazancová, Náhončík, Peca, Plíšek, Růžek, Sluka
3
Branky a nahrávky: 37. Pavelec (Menšík), 49. Melenovský, 60. Menšík (Melenovský), 61. Moravec (Menšík) – 8. Haas (Rajgl), 22. Haas (Gardoň, Rajgl), 31. Gardoň (Kredl). Rozhodčí: Antonín – Musil, Kacetl. Vyloučení: 6:7, navíc Pigl (JIH) 10 min. OT. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 106. Střely na branku: 33:33. Průběh utkání: 0:3, 4:3.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Utkání se kvůli naší slabé produktivitě nevyvíjelo v náš prospěch, navíc jsme poměrně často vylučovaní, nicméně fauly plynou až z přemíry snahy a maximálního nasazení. Ani za nepříznivého stavu 0:3 ale zápas hráči nevzdali a za to jim patří veliká poklona. Bonusový bod jsme si tentokrát za odmakaný zápas zasloužili. Nicméně do dalších zápasů musíme více zjednodušit finální fázi v útočném pásmu a soustředit se na zakončení tak, abychom byli více produktivní.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie