4:1
(0:1, 1:0, 3:0 - N 0:0 - 0:1)

Dorost získal povinné tři body proti Táboru, čtvrtý ale v nastavení nepřidal

01.11.2018 / Tomáš Lysý

Úloha favorita v zápase proti Táboru dorostencům Dukly příliš nesvědčila. Hosté se totiž po 64 sekundách dostali do vedení a Jihlava i přes střeleckou převahu v první třetině nevyrovnala. To se jí povedlo zkraje druhé části po trefě Marka Melenovského. Nepříliš vydařený výkon domácích dával Táboru naději na bodový zisk, tu ale uťal svojí nedisciplinovaností útočník Vaněk, když v polovině 50. minuty dostal dvě plus dvě minuty a desítku navrch. Vítězný gól v početní výhodě záhy vstřelil Denis Štorek a jihlavští hokejisté poté přidali další dva zásahy z holí Ondřeje Broži a Šimona Zdarsy - 4:1. Šanci ještě více se přiblížit soupeřům před sebou Dukla nevyužila, bod v nastavení totiž zásluhou lépe zvládnutých nájezdů brali hosté - 0:1.
01.11.2018 16:00, ELIOD extraliga dorostu - 13. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč – Matějíček, Sapík, Hrbek, Adam, Číhal, Vranka – Zdarsa, Melenovský, Pavelec - Pigl, Polodna, Broža - Bulík, Báťa, Kravec - Kuba, Štorek, Jungwirth,
4

HC Tábor

Korytar – Čančura, Janda, Herda, Šťastný, Kofroň, Polák, Vylít – Suchan, Eremiáš, Nevšímal - Vaněk, Matašovský, Cháb - Kundrát, Mareš, Koreš
1
Branky a nahrávky: 22. Melenovský (Štorek, Pavelec), 51. Štorek (Adam), 58. Broža (Bulík, Báťa), 60. Zdarsa (Pavelec, Melenovský) – 2. Cháb (Matašovský), rozh. náj. Nevšímal. Rozhodčí: Nikola – Tichý, Roupec. Vyloučení: 3:5, navíc Vaněk (TAB) 10 min. OT. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 89. Střely na branku: 44:25. Průběh utkání: 0:1, 4:1.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Odehráli jsme možná jedno z nejhorších utkání v této sezoně. Sice jsme získali povinné tři body v základní části, ale za obrovskou ztrátu považujeme nezískaný bod v nastavení. Pokud bychom měli s takovými výkony dál pokračovat, tak budeme muset udělat obrovské změny. Hráči si by si měli sáhnout do svědomí a takové utkání se už doufám nebude opakovat! Získali jsme tři body, ale hra absolutně neodpovídala tomu, co od mančaftu očekáváme, na co mužstvo má a je to škoda.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie