6:3
(1:1, 2:1, 3:1)

Junioři doma zvládli porazit Olomouc, poté vyhráli i na nájezdy

10.08.2018 / Tomáš Lysý

Jihlavští junioři odehráli třetí přípravný zápas, který jim v úvodu vyšel. Již v první minutě se totiž trefil bek Patrik Rašín. Olomouc ale v dalším průběhu úvodního dějství srovnala a zkraje druhé třetiny vedla. Ale jen na chvilku, Dukla totiž zásluhou Martina Baráka a Pavla Svobody otočila stav. Třetí třetina již patřila domácím. Po Kardošově trefě sice snížil na rozdíl jedné branky svým druhým gólem v utkání Tichý, ale olomouckého útočníka napodobil i Jindřich Kardoš a také se trefil podruhé. Tím svůj tým uklidnil, navíc v poslední minutě zvýšil Tomáš Pigl na konečných 6:3. Prodloužení skončilo nerozhodně, na nájezdy byla šikovnější Jihlava.
10.08.2018 18:00, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčí - Zvěřina, Trávník, Rašín, Marek, Piskač, Smolko, Křišta - Zadražil, Juda, Brož, Pigl, Krajíček, Kardoš, Svoboda, Čermák, Barák, Doležal, Kochrda, Bouška
6

HC Olomouc

Hasala - Vosátko, Bahounek, Rutar, Klesla, Harabiš, Plhal, Pírek, Kalač, Handl, Paťava, Horký, Ministr, Kaplan, Tomajko, Štědrý, Štefka, Rosecký, Tichý
3
Branky a nahrávky: 1. Rašín (Krajíček, Kardoš), 26. Barák (Čermák), 37. Svoboda (Čermák, Bouška), 45. Kardoš (Krajíček, Pigl), 53. Kardoš (Krajíček, Smolko), 60. Pigl (Kardoš) - 12. Štědrý, 23. Tichý (Pírek, Rosecký), 51. Tichý (Ministr). Rozhodčí: Mejzlík - Mareček, Šťastná. Vyloučení: 8:9. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 87. Střely na branku: . Průběh utkání: 1:0, 1:2, 4:2, 4:3, 6:3.

Průběh utkání

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): V našem třetím přátelském zápasu konečně byly vidět nějaké věci, kterým se věnujeme v tréninku. Bereme to určitě pozitivně z pohledu, že se určitě někam posouváme a nezůstáváme na stejném místě. Jsem celkem spokojený. Ať už s výsledkem, tak s těmi věcmi, které jsem říkal. A také s nájezdy, které budou loterií asi vždycky. A bitka v přátelském utkání? Moc bych tomu bitka neříkal, oboustranně to mělo do bitky hodně daleko (směje se).

Fotogalerie utkání

Fotogalerie