1:2sn
(1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)

Dorost v přípravě prohrál s nedalekým Havlíčkovým Brodem na nájezdy

23.08.2018

Po vítězném Memoriálu Jaroslava Pitnera čekal dorostence další zápas, který pro ně ale nedopadl dobře. V první třetině proti Havlíčkovu Brodu sice byla Dukla lepší, ale dala pouze jednu branku, když se v 15. minutě trefil Šimon Báťa. To bylo po zbytek utkání vše. Červenožlutí totiž od druhé třetiny přestali hrát a hosté v polovině zápasu srovnali. Další gól už nepadl a o vítězi rozhodli až samostatné nájezdy, ve kterých si vedl lépe Havlíčkův Brod - 1:2 po sn. Na pozápasových ohlasech ale nevládla spokojenost ani u jednoho trenéra, jak jihlavský Štěpán Moravec tak havlíčkobrodský Petr Beránek spokojení nebyli a ani být nemohli.
23.08.2018 15:30, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Švec - Adam, Hrbek, Sapík, Šabatka, Vovsík, Vranka - Jungwirth, Polodna, Pigl, Báťa, Melenovský, Broža, Machovský, Štorek, Michalčuk
1

BK Havlíčkův Brod

Král - Zych, Besmák, Dvořák, Kuchta, Kutlvašr, Doležal, Fišer - Juřica, Rauš, Dymák, Jiráček, Kozlík, Beneš, Prášek, Holenda, Vašák, Krejčí
2
Branky a nahrávky: 15. Báťa - 27. Holenda, rozh. náj. Kuchta. Rozhodčí: Suchý - Rittich, Guth. Vyloučení: 4:4, navíc Michalčuk (JIH) 10 min. OT. Bez využití. V oslabení: 0?0. Diváci: 132. Střely na branku: . Průběh utkání: 1:0, 1:2.

Ohlasy trenérů

Petr Beránek (BK Havlíčkův Brod): Zápas nijak extra hodnotit nebudu. Tým, proti kterému jsme hráli, nebyl kompletní. Jihlava některé hráče nechala doma, naopak my jsme až na dva hráče byli skoro kompletní. Věděli jsme, že když na Duklu trošku zatlačíme - byť jsou její hráči větší - tak bude mít problémy s rozehrávkou. Ale v první třetině jsme nebyli schopní vystřelit na bránu, neměli jsme snad jedinou střelu. Až na pár výjimek mě bohužel zklamali mladí hráči. Ukázalo se, že se s tím moc nechtějí poprat, viděl jsem od nich hrozně málo snahy, opakovali stále dokola vytýkané chyby.... Přišlo mi, že si dnešní zápas přišli odklouzat, odehrát a myslí si, že mají místo v základu jisté. To samozřejmě nemají.

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Upřímně řečeno, čekali jsme od našich hráčů něco úplně jiného. V první třetině jsme hráli to, co jsme chtěli a soupeře jsme k ničemu nepustili. Ale pak se obraz hry úplně otočil a je to o tom, že jsme přestali hrát. Na naše mužstvo stačí jenom trošku udělat "bububu", nastoupit na ně a hrát do těla, a kluci nechtějí. Dneska opravdu nechtěli a obzvláště jedna lajna mě velice mrzí. Od ní totiž očekávám mnohem lepší výkony. Z dnešního zápasu jsem samozřejmě zklamán.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie