4:3
(1:1, 1:1, 2:1)

Junioři těsně podlehli Motoru na jeho ledě

26.10.2019

V sobotním poledni začal další mistrovský duel pro jihlavské juniory. Jjeich soupeřem byl domácí tým Českých Budějovic. Jihlavští mladíci šli v první třetině do vedení, když se prosadil Jakub Nikolič. V průběhu druhé části dokázal vyrovnat na 2:2 Martin Barák. Na sklonku 45. minuty se povedlo hostím znovu srovnat krok, když se prosadil Vítězslav Brož. Radost z vyrovnání ale Duklákům nevydržela příliš dlouho. O 22 vteřin později vstřelily Budějovice čtvrtý gól, na něj již Dukla odpověď nenašla. Motor porazil Jihlavu těsně 4:3.
26.10.2019 12:00, Turnaj O Pohár DHL - 14. kolo

Banes Motor České Budějovice

Dvořák – Najman, Novák, Doktor, Hubata, Remta, Pavlát – Silný, Krcho, Schwartz, Ryba, Matoušek, Pigl, Janoch, Masopust, Hrubec, Řezáč
4

HC Dukla Jihlava

Chaloupek – Dvořák, Křišta, Rašín, Smolko, Trávník, Nikolič – Brož, Pětník, Krajíček, Fiala, Juda, Čermák, Doležal, Barák, Vyvial
3
Branky a nahrávky: 18. Hrubec (Novák), 23. Krcho (Novák, Silný), 42. Pigl (Krcho, Hubata), 46. Hubata – 17. Nikolič, 34. Barák (Doležal, Chaloupek), 45. Brož (Juda). Rozhodčí: Šindel - Pešek, Malý. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 124. Střely na branku: 51:26. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Začátek utkání připomínal den otevřených dveří v naší obraně a jen díky brankaři jsme se udrželi v utkání. Od desáté minuty se utkání srovnalo a z první větší šance jsem šli do vedení, nicméně soupeř reagoval hned v dalším střídání a hrálo se opět od nuly. Po zbytek zápasu jsme i přes veliké šance vždy pouze dotahovali soupeřovo vedení. Utkání nakonec rozhodla z našeho pohledu smolná branka, nicméně padla ze situací, kterým šel soupeř naproti tím, že byl střelecky aktivní ze všech prostorů hřiště. Kromě první desetiminutovky se jednalo o vyrovnané utkání, ve kterém mohly brát body oba týmy. Bohužel pro nás jsem dnes byli méně efektivní a odjíždíme tak bez bodů.