4:0
(0:0, 3:0, 1:0)

Dorostenci začali přípravné období jasnou výhrou nad Motorem

30.07.2019

Jihlavští dorostenci nastoupili k prvnímu přípravnému utkání doma proti Motoru a zvládli ho na jedničku. Po bezbrankovém úvodním dějství se skóre měnilo v prostřední části, kterou Dukla vyhrála 3:0. Nejprve se v přesilovce trefil Lukáš Číhal, jehož branka nakonec byla i vítězná. Vzápětí na něj navázal novic v týmu, Slovinec Just Sopotnik, a povedenou dvacetiminutovku završil těsně před odchodem do kabin další nováček Jan Nevšímal. Ve třetí části završil povedenou premiéru nových hráčů v jihlavském dresu Václav Macek a protože Filip Maláč vychytal čisté konto, zvítězila Jihlava jasně 4:0.
30.07.2019 17:00, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč (Havlík) - Adam, Šabatka, Janda, Sapík, Vovsík, Číhal, Macek, Augusta - Juřička, Melenovský, Zdarsa, Pavelec, Eremiáš, Nevšímal, Kravec, Sopotnik, Bulík, Fábry, Valach, Mlejnek
4

Banes Motor České Budějovice

Šebo (33. Slanina) - Hail, Fousek, Placek, Kovář, Dvořák, Hromada, Kondorfer, Březina, Sochor, Kantor, Kalčík, Kundrát, Vavřík, Kudrnáč, Marhoun
0
Branky a nahrávky: 26. Číhal (Melenovský, Juřička), 27. Sopotnik (Kravec, Bulík), 40. Nevšímal (Pavelec), 50. Macek (Fábry) Vyloučení: 5:4, navíc Hail (CEB) 5 minut a do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 4:0.

Průběh utkání

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Utkání potvrdilo, že příprava je teprve na začátku. Nicméně kluci, kteří dostali prostor, ukázali chuť hrát. Jsme rádi za vítězství, které nás bude motivovat do další práce a tréninků.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie