4:2
(3:0, 0:2, 1:0)

Dorostenci z ledu Motoru výhru nepřivezli, ztrátu stahovali marně

08.08.2019

Vyloženě prospaná první třetina stála jihlavské dorostence na ledě Motoru lepší výsledek. Úvodní dějství totiž Jihočeši vyhráli 3:0 a po zbytek zápasu stahovala Dukla tuto ztrátu marně. Ve druhé části se sice dvakrát dokázal prosadit Daniel Pavelec, nicméně třetí gól již dorost Jihlavy nepřidal a naopak v závěru stanovil konečné skóre na 4:2 domácí forvard Kundrát.
08.08.2019, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

Banes Motor České Budějovice

Šebo - Slanina, Hail, Fousek, Dub, Kantor, Lukeš, Dvořák, Dohnal, Kalčík, Petrásek, Kríž, Cibulka, Kumpfmuller, Kašpar, Pitel, Kundrát
4

HC Dukla Jihlava

Havlík - Sapík, Hrbek, Janda, Matějíček, Vranka, Číhal, Vovsík, Augusta - Zdarsa, Melenovský, Sopotnik, Pavelec, Jungwirth, Valach, Juřička, Štorek, Kravec, Machovský, Fábry, Bačkovský
2
Branky a nahrávky: 3. Kundrát (Kašpar), 8. Petrásek (Kašpar), 18. Kundrát (Pitel), 54. Kundrát (Cibulka) - 29. Pavelec (Štorek), 38. Pavelec. Vyloučení: 8:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 3:0, 3:2, 4:2.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Měli jsme laxní vstup do zápasu. První třetinu jsme nebyli na hřišti a to určilo celý vývoj utkání. Od druhé třetiny jsme zlepšili pohyb i důraz a začali snižovat třígólový náskok soupeře. Na otočení utkání to už ale nestačilo. Dnešní zápas byl o přístupu a nasazení a v tom jsme v začátku zaostali.