2:1
(2:1, 0:0, 0:0)

Dorostenci udolali Třemošnou a hřejí se v první čtyřce skupiny o udržení

14.12.2019

Jihlavští hokejisté vstoupili do zápasu proti Třemošné stejně dobře jako proti PZ Kladnu a již ve třetí minutě vedli, když se prosadil David Polodna. Hosté ale v přesilov hře nedlouho poté srovnali. V tu chvíli asi nikdo nečekal, že by o osudu zápasu rozhodl čas 9:29, kdy se po přihrávce Adama a Nevšímala prosadil Daniel Pavelec. Žádný gól ale už nepadl, Jihlava ve třetí třetině přestála i 64 sekund dlouhé oslabení tří proti pěti a bere po výhře 2:1 další tři body, kterými si upevnila pozici na druhém místě skupiny o udržení.
14.12.2019 12:00, ELIOD Extraliga dorostu - 6. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč – Adam, Šabatka, Janda, Macek, Sapík, Hrbek, Vranka - Melenovský, Polodna, Pavelec, Nevšímal, Valach, Sopotnik, Zdarsa, Juřička, Mlejnek
2

HC Meteor Třemošná

Ženíšek – Čarda, Šipla, Plecitý, Malkovský, Bláha, Albrecht – Beníšek, Šmíd, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Kaiser, Beránek, Pešek
1
Branky a nahrávky: 3. Polodna (Melenovský), 10. Pavelec (Nevšímal, Adam) – 8. Beránek (Fiala, Sieger). Rozhodčí: Reich – Krejčí, Berger. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 77. Střely na branku: 36:30. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.

Ohlasy trenérů

Jakub Venc (HC Dukla Jihlava): Odehráli jsme vyrovnané utkáni a jsem rád, že jsme dokázali uhájit těsný náskok. Ve druhé třetině jsme měli sérii šancí, ale bohužel se nám nepodařilo odskočit. Naštěstí soupeř neproměnil trestné střílení a nedal přesilovku pět na tři. Všem hráčům patří velká gratulace.