4:0
(1:0, 0:0, 3:0)

Dorostenci rozprášili první Vsetín a k záchraně jim chybí krůček

07.03.2020

Jihlavští dorostenci dokázali urvat důležité tři body proti Vsetínu a míří za záchranou. Na konci první třetiny využil přesilovou hru David Polodna a vstřelil tak vítězný gól zápasu, jelikož Filip Maláč ani jednou neinkasoval. Utkání se definitivně zlomilo ve 43. minutě trefou Tobiase Adama a poté Dukla přidala další dvě branky, když se prosadil David Bulík a Jonáš Jungwirth. K jistotě první čtyřky B-nadstavby a přímé záchrany stačí Dukle jediný bod ze zbývajících dvou zápasů nebo jakákoliv ztráta Poruby.
07.03.2020 13:00, ELIOD Extraliga dorostu - 20. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč – Hrbek, Adam, Macek, Janda, Vranka, Sapík – Polodna, Melenovský, Jungwirth – Vlaach, Nevšímal, Bulík – Sopotnik, Zdarsa, Pavelec – Mlejnek
4

VHK ROBE Vsetín

Nešpůrek – Velikovský, Krajčík, Kočí, Čajanová, Kopřiva, Mikula – Jurek, Adámek, Turek – Juráň, Dědek, Tobola – Hrnčíř, Bednařík, Rigo
0
Branky a nahrávky: 19. Polodna (Nevšímal), 43. Adam, 49. Bulík (Valach), 56. Jungwirth (Polodna, Melenovský). Rozhodčí: Král – Husák, Procházka. Vyloučení: 5:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 83. Střely na branku: 41:22. Průběh utkání: 4:0.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Tabulka je hodně vyrovnaná a pereme se o první čtyři místa, jenž dávají klid a záchranu. Potřebovali jsme nyní vyhrávat, potřebovali jsme body a velkým srdcem jsme si šli pro vítězství. Dlouho jsme drželi stav 1:0 a věřil jsem, že utkání zvládneme a dokážeme ho vyhrát. Povedlo se, rozhodla druhá trefa - pořád jsme si říkali, abychom byli v předbrankovém prostoru a přesně tam jsme byli. Vedli jsme 2:0 a uklidnili jsme se.