2:3
(0:0, 0:2, 2:1)

Junioři v prvním přípravném utkání nedokázali dotáhnout náskok Motoru

24.07.2020 / Tomáš Lysý

Jihlavští junioři v prvním přípravném zápase dotahovali třígólovou ztrátu na Motor, ale nakonec jí těsně nestáhli. Po bezbrankové úvodní části se Jihočeši na konci druhé třetiny ujali vedení dvěma slepenými góly a na začátku třetí části vstřelili další branku. Jihlavští mohou litovat pomalejšího rozjezdu, protože postupně se zlepšovali a ihned po třetí brance Motoru snížil Daniel Pavelec. Stejný hráč vstřelil dvě minuty před koncem branku na 2:3, ale vyrovnat se již Dukle nepodařilo.
24.07.2020 17:00, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčí (30. Maláč) - Kofroň, Zeman, Macek, Šeliga, Sapík, Kerber (C), Souček, Vranka - Nevšímal, Melenovský, Vyvial - Machovský, Malenovský, Pavelec - Mlejnek, Polodna, Kravec - Hrnčíř, Dymák, Rauš
2

Banes Motor České Budějovice

Lidák - Čížek, Najman, Fousek, Hail, Šťastný, Kučera - Janoch (C), Welser, Novák - Anderle, Březina, Ryba - Cháb, Kašpar, Jindra - Forgáč
3
Branky a nahrávky: 44. Pavelec (Malenovský, Šeliga), 58. Pavelec (Kerber) - 37. Najman (Kašpar), 38. Forgáč (Kučera), 43. Čížek. Vyloučení: 3:7, navíc Březina 10 minut OT. Bez využití: V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

Průběh utkání

Ohlasy trenérů

Lukáš Majer (HC Motor České Budějovice): Viděli jsme utkání, ve kterém většina z našich hráčů měla radost ze hry, z čehož jsem měl dobrý pocit. Učíme hráče bojovat za Motor a dnes jsme poprvé začali v zápasovém zatížení. I když jsou zde nějací kluci na zkoušce, měl by být každý zápas s =M= na hrudi pro hráče svátek. Minulou sezónu jsem končil před prázdnými tribunami, dnes to vypadalo v hale jak v nemocnici. Všem přeji hodně zdraví.

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Šlo o úvodní zápas přípravy pro obě mužstva a dle toho utkání také vypadalo. K vidění bylo více bojovnosti než hokejovosti, nicméně na obou stranách jsme se dočkali i pěkných akcí. Měli jsme do utkání pomalejší nástup, ale postupně jsme se zlepšovali a v závěru měli více ze hry. Utkání by dle šancí slušela remíza, nicméně hosté byli o jeden gól produktivnější.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie