2:3p
(0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)

Junioři dokázali v přípravě zvítězit také na ledě Vítkovic

14.08.2020

Jihlavští junioři měli v průběhu týdne sehrát kvalitně obsazený turnaj, který pořádaly Vítkovice. Nicméně současná koronavirová situace tomu chtěla jinak, proto byl turnaj zrušen a Dukla sehrála v Ostravě alespoň přípravný zápas. Po bezbrankové první třetině se do vedení ve 22. minutě dostali domácí. Na konci téže dvacetiminutovky srovnal Jan Nevšímal, nicméně Vítkovice krátce po druhé přestávce odpověděli druhou brankou. Jihlava se však nevzdala. Filip Dymák zařídil srovnání a v prodloužení rozhodl o vítězství hostí Matěj Kravec - 2:3.
14.08.2020, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Vítkovice Ridera

Dolíška (Bartošák) - Zapletal, Kunst, Machů, Smíčka, Smolka, Zajíc, Spurný - Lednický, Berának, Krejča, Vojtovič (C), Gebauer, Kylnar, Kotásek, Rajčan, Tvrdý, Leweandowski, Holaník, Schauer
2

HC Dukla Jihlava

Krejčí (32. Maláč) - Rašín, Vranka, Zedek, Smolko, Macek, Zeman, Kerber, Sapík - Fiala, Melenovský, Vojinović - Nevšímal, Dymák, Rauš - Pavelec, Melenovský, Polodna - Barák, Kravec, Mlejnek
3
Branky a nahrávky: 22. Vojtovič (Gebauer, Zapletal), 43. Lednický (Beránek) - 39. Nevšímal (Zedek), 48. Dymák (Nevšímal), 64. Kravec (Zedek). Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): K vidění bylo rychlé a intenzívní utkání z obou stran. Obě mužstva předváděla pěkný hokej a z mého pohledu jsme tentokrát do naší hry dokázali zapojit více věcí z tréninku, které po hráčích chceme a to je pro nás podstatné. Výsledek nás momentálně příliš nezajímá, ale to je odměna za práci, kterou hráči do tohoto utkání vložili.