5:4sn
(1:1, 1:2, 1:0 - 1:1)

Dorostenci vyhráli i druhý přípravný zápas

04.08.2020

Jihlavským dorostencům se zatím v přípravě daří. Po výhře v Motoru se nyní dostavila i domácí výhra. Dukla vstoupila do zápasu dobře, když se v šesté minutě prosadil Tomáš Krejčí. Pardubice ale vyrovnaly a ve druhé třetině otočily stav. Vzápětí sice srovnal Adam Kříž, nicméně hosté šli ve stejné minutě opět do vedení. Srovnání pak zařídil v padesáté minutě Matěj Vovsík. Následovalo pětiminutové prodloužení, které by za normálního stavu vyhrálo Dynamo gólem Jáši, ovšem pokračovalo se dále a Matěj Vovsík srovnal na 4:4. V nájezdech byla úspěšnější Dukla díky rozhodující trefě Alexe Marhouna - 5:4.
04.08.2020, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Pulda (30. Havlík) - Vovsík, Číhal, Hrbek, Matějíček, Šabatka, Topol, Augusta, Löffler, Vandas - Kříž, Bulík, Báťa - Sopotnik, Marhoun, Coufal - Juřička, Krejčí, Peš - Bačkovský, Doležal, Procházka - Jeletz
5

HC Dynamo Pardubice

Maroszy (30. Matěcha) - Koudelka, Barta, Svoboda, Hemský, Pazder, Jakubec - Pavlata, Jáša, Pilař, Kubíček, Burda, Panchartek, Jirout, Fiala, Procházka
4
Branky a nahrávky: 6. Krejčí (Báťa), 26. Kříž (Báťa), 50. Vovsík, 65. Vovsík (Coufal, Doležal), rozh. náj. Marhoun - 13. Pavlata (Koudelka, Jáša), 26. Kubíček (Svoboda, Fiala), 37. Jáša, 62. Jáša (Kubíček). Vyloučení: 6:8, navíc Krejčí (JIH) 5 minut a do konce utkání. Bez využití. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:4, 5:4.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Z naší strany šlo o dobrý zápas. Samozřejmě v něm nastaly nějaké chyby, jde o začátek přípravy a to se prostě děje. Nelíbila se nám ale naše nedisciplinovanost. To jsme klukům zdůraznili a doufám, že v dalším utkání se to opakovat nebude. Vzhledem k tomu, že jsme na začátku sezony a odehráli jsme druhý přípravný zápas, byli jsme s výkonem spokojení.