6:2
(3:0, 1:0, 2:2)

Junioři zaskočili Motor v přípravě i podruhé

05.08.2021 / Tomáš Lysý

Junioři Dukly zapsali v přípravě třetí výhru ze čtyř utkání. Proti Českým Budějovicím rozhodli již v první části hry, kdy se postupně prosadil Josef Vyvial, Jiří Doležal a znovu Josef Vyvial. Ve druhé části navíc pojistil náskok domácích další trefou obránce Michal Kerber. Za stavu 4:0 se třetí třetina už jen dohrávala. Dukla se prosadila dvakrát zásluhou Šimona Juřičky a Matouše Menšíka, dvě branky přidaly také České Budějovice - 6:2.
05.08.2021, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Pulda (Krejčí) - Sapík, Zeman, Vranka, Kerber, Vovsík, Sviták - Jungwirth, Menšík, Zdarsa - Pavelec, Doležal, Juřička - Bačkovský, Polodna, Vyvial
6

Banes Motor České Budějovice

2
Branky a nahrávky Dukly: Vyvial (Bačkovský), Doležal (Pavelec), Vyvial (Zeman), Kerber (Pavelec), Juřička (Doležal), Menšík (Zdarsa). Střely na branku: 27:23. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 5:1, 5:2, 6:2.

Průběh utkání

Ohlasy trenérů

Michal Broš (HC Dukla Jihlava): "Domácí" zápas v Telči s Budějovicemi pro nás neměl ideální začátek. Všechno bylo pomalejší, ospalejší a soupeř byl lepší, živější. Stejné jsme to měli při přípravném utkání v Pardubicích a podobné to bylo s univerzitním týmem Black Dogs Budweis. To není do startů úplně pozitivní signál. Mohli jsme dostat v prvních pěti minutách dva nebo tři góly a nikdo by se nedivil. Ale jak to bývá, podržel nás gólman a soupeři se nedařilo v koncovce. Pak se karta obrátila a my jsme nehráli vůbec špatně. Po ospalém začátku hráči začali předvádět spoustu věcí, co po nich chceme. Dali jsme i góly po hokejových akcích a první třetina tak skončila 3:0. V této situaci se každému týmu nehraje úplně ideálně. Druhá třetina měla podobné parametry - až na pětiminutovku, kdy jsme měli více ze hry. Poslední třetina byla dohrávaná. Zápas jsme měli pod kontrolou a skóre 2:2 ve třetí třetině pramenilo z toho, že jsme nechodili do všeho naplno a nebylo o co hrát. Byla to třetina z povinnosti a nebyla kvalitní jako dvě předešlé.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie