7:0
()

Juniorka Dukly si smlsla na Vsetínu

06.08.2021 / Tomáš Lysý

Jihlavští junioři zapsali čtvrtou přípravnou výhru z pěti zápasů. Po výhře ve Vsetíně 3:2 vyhráli nad stejným soupeřem i doma, když Valachům nedali šanci a porazili je zcela jasně 7:0. Hlavní trenér Dukly Michal Broš i přes vysokou výhru ocenil spíše zápas ve Vsetíně, který byl výrazně kvalitnější. V příštím týdnu sehrají junioři další dva mače a turnaj ve Vítkovicích.
06.08.2021, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

7

VHK ROBE Vsetín

0
Branky a nahrávky: . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

Průběh utkání

Hodnocení dosavadní části přípravy trenéra Michala Broše: Prohráli jsme pouze s Black Dogs Budweis, ale výsledky v této chvíli vůbec nejsou podstatné. Je třeba dávat pozor na to, aby člověk neusnul na vavřínech stylem: pořád vyhráváme, tak jsme dobří. Ať je výsledek jakýkoliv, tak lpíme na věcech, které trénujeme a snažíme se do hráčů dostat. Chceme po nich, aby je plnili, chceme se jimi prezentovat. Z množství hráčů, kteří tady jsou, dáváme do kupy finální sestavu. Navzájem se poznáváme a učíme se vstřebávat a automatizovat tyto věci. To jsou hlavní cíle dosavadních zápasů i přípravy vůbec. Věci, které chceme, se nám v přípravě objevují, což je dobré. Hráči je nějak berou a jsou schopní pojmout. Z tohoto pohledu jsme spokojení, ale jde o dosavadní průběh po třech týdnech. Je před námi stále dost práce.

Ohlasy trenérů

Michal Broš (HC Dukla Jihlava): Po parádním utkání ve Vsetíně, kde jsme vyhráli 3:2 a šlo o výborný hokej, jsme se těšili na odvetu doma. Ale k tomu bohužel nedošlo. Se vším respektem to pro mne bylo zklamání v kvalitě, jelikož nás soupeř skoro neprověřil. Očekávání se víceméně nenaplnila. Ne úplně stoprocentním výkonem dokázali vyhrát 7:0.