2:0
(0:0, 0:0, 2:0)

Junioři si doma poradili s Pardubicemi

27.08.2021

Jihlavští junioři zakončili přípravné období zápasem proti Pardubicím. Na první branku se čekalo hodně dlouho a bylo jasné, že kdo jí vstřelí, bude mít výrazně blíže k výhře. Nakonec se tak podařilo v 53. minutě jihlavskému obránci Patriku Zemanovi, na kterého navázal v poslední minutě Matouš Menšík. K výhře 2:0 výrazně pomohl i gólman Filip Maláč, jenž vychytal čisté konto. Poslední přípravný zápas sehrají junioři tento čtvrtek.
27.08.2021, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč - Šabatka, Zeman, Matějíček, Sapík, Vranka, Kerber, Vovsík - Nevšímal, Čermák, Vyvial (C) - Jungwirth, Menšík, Zdarsa - Pavelec, Melenovský, Bulík - Rauš
2

HC Dynamo Pardubice

Kadlc - Chabada, Hrbek, Bárta, Kaštánek, Koudelka, Tvrdík - Šťastný, Štrtka, Costa - Formánek, Pavlík, Kaplan - Matuška, Novotný, Burda
0
Branky a nahrávky: 53. Zeman (Nevšímal), 60. Menšík (Rauš). Vyloučení: 3:5. Bez využití. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 2:0.

Ohlasy trenérů

Michal Broš (HC Dukla Jihlava): Oba týmy hrály den předem zápas, takže se dalo čekat, že tolik gólu nebude padat. Že zápas bude s únavou a náročností a že se mužstva na góly napracují trošku více. Tak to i vypadalo. I když do první branky ve třetí třetině se utkání mohlo otočit na obě strany. V první řadě, gólmani chytali výborně. Z obou stran ale bylo vidět i dost nepřesností ze zakončení pramenící z nevelké kvality, možná způsobené částečnou únavou ze včerejšího zápasu. Pak bylo jasné, že kdo dá první branku, tak s největší pravděpodobností vyhraje zápas. Postupem zápasu jsme čím dál více přebírali otěže a na koni jsme zůstali po vstřelení branky až do konce. Borci odehráli zápas suprově kondičně i takticky, závěr zvládli a k žádnému tlaku jsme soupeře už nepustili.