4:3
(3:0, 0:3, 1:0)

Dorostencům se v přípravě daří, porazili také Pardubice

05.08.2021

Jihlavští dorostenci zatím navazují na uplynulou sezonu a jdou od výhry k výhře i v přípravě. Během ní si připsali již čtvrtou výhru v řadě. Proti Pardubicím se dostali do tříbrankového vedení, když se v první třetině postupně prosadili Jakub Modl, Tobias Chlubna a Oldřich Novák. Jenže ve druhé části Dukla třemi inkasovanými brankami o vedení přišla. Nicméně na začátku třetí části hry se trefil Andrej Klapica a kouč Marek Melenovský mohl být spokojen, jak zkušeně si poté jeho tým vítězství pohlídal.
05.08.2021 11:00, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Sigmund (30. Černý) - Vandas, Jeletz, Topol, Löffler, Ošmera, Hamřík, Doskočil - Gutsu, Veselský, Klapica - Bakus, Kudrna, Novák, Vojáček, Modl, Habermann - Jungwirth, Váňa, Chlubna
4

HC Dynamo Pardubice

Červinka (Pithart) – Holec, Dvořák, Hemský, Šmerda, Sopoušek, Kaštánek, Úlehla – Lejdar, Fiala, Dostál, Pilař, Svoboda, Vrba, Jedlička, Turena, Pražan, Bolehovský
3
Branky a nahrávky Jihlavy: 3. Modl, 10. Chlubna (Váňa), 15. Novák (Kudrna), 43. Klapica (Vandas). Střely na branku: 38:27. Průběh utkání: 3:0, 3:3, 4:3.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Proti Pardubicím jsme po první třetině vedli 3:0 a takhle bychom se chtěli prezentovat i v lize. S touto třetinou byla velká spokojenost. Jenže ve druhé třetině přišlo uspokojení, nezvládli jsme jí a remizovali jsme jí na 3:3. Museli jsme si k tomu něco říct, protože jdeme zápas od zápasu i v přípravě. Na začátku třetí třetiny jsme dali gól na 4:3 a zkušeně jsme si to odehráli až do konce.